Seriāli un Filmas ko es gaidu

Omg nezināju ka Gurathinu spēlēs punktiņu čalis no Suicide Squad :laughing::laughing: Grūti savaldīt hype

Neteikšu, ka gaidu un negaidīti, ka pēc 30 gadiem turpinājums iznira. Laikam jau baigo naudas maisu Netflix iemeta Sandleram. Nenolidzami, vismaz kaut kur tur atskaitēs un šur tur skatītāju acīs šiem abiem jau bijušas veiksmīgas sadarbības. Varbūt par godu jubilejai - kas zin.
Lai gan 98.g. filma man patika diezgan, godīgi teikšu.
Jācer, ka būs veikmīgāk nekā Edija un Amazon ar Coming to(2) America

2 Likes

Nu tad šeit ir - Predator:Badlands.

Cik noprotu, šajā daļā - plēsoņa ir galvenais tēls filmā. Beidzot! Aleluja!

3 Likes

Interneta reakcija:

2 Likes

Jā, man arī tā roža likās veri Temu…

Ne obligāti. Plēsoņas (jeb “Yautjas” kā suga), arī komiksos mēdz atšķirties - un ir dažādas “subspecies”.

Piemērs no filmām:

Bet ir arī tādi, kas netika parādīti filmās vēl, bet bijuši tikai komiksos:

Ja ir interese . Es parasti šos sagaidu ar atvērtu prātu. Lai gan, ir bijis viens gadījums, kad centās pataisīt par komēdiju. Režisors nebija nopietns un vispār nesaprotu, ko darīja. Tā bija tā daļa, kur cilvēks uzvilka plēsoņas bruņas.

1 Like

Šo atceros, bija viena plēsoņas daļa kura bija uztaisīta kā komēdija vairāk, un galīgi švaka bija.

1 Like

Jā, apskatījos - to sauca “The Predator”. Vienīgie interesantie tēli bija tas parastais plēsoņa un “Alfa” vai kā tur sauca. Tomēr, biju vīlies, kad nogalināja parasto. Pēc tam kļuva par baigo mēslu. Cilvēku tēli bija nekādi :sweat_smile: