Project Hail Mary - reklāmas rullītis

Mazliet shitting bricks gaidot šo. Nesen izlasīju grāmatu, kas bija diezgan ok. Šis pats autors ir atbildīgs par grāmatu The Martian kura arī tika ekranizēta (es dotu tai filmai 2,5 kartupeļus no 5)
Lai gan the martian neesmu lasījis, šīs grāmatas overall story un vaibs man patika labāk nekā tas ko redzēju the martian filmā. Cerams ka filma arī būs laba. Režisoru duo dod cerību. Lai gan treilerī jau bija viens moments kas likās mazliet pretrunā ar viena tēla demeanor grāmatā.. so, yeah, shitting bricks. :smiley:

3 Likes

Uuu šitas ar tāds piezemēta Sci fi kā Marsietī?

Okei noskatījos treileri, ne gluži grounded XD

Jā un nē. Jo tematiski šeit arī džeks ir in shit situation un viņam ir jāštuko kā tikt ārā izmantojot dažādus ingenious paņēmienus. Plus, nedomāju ka tas ir spoiler, jo bija treilerī, but just in case let’s blur, viņa alien buddy bija interesants papildus elements. Kā viņi iepazina viens otru, iemācījās komunicēt utt bija fun read. Šeit gan tā problēma pati ir more out there in sci fi territory nekā marsietī.

Izskatās laba! Man arī filmas par kosmosa tematiku gājušas nereāli pie sirds :sweat_smile:

Par to “Martian”, kā jau daudzās filmās, kas balstītas uz grāmatām, daudz kas tiek izņemts ārā vai drastiski mainīts. Tādēļ ticu, ka arī šī filma nebūs izņēmums.

• laikam mūsdienās vienmēr turu “expectations” ļoti zemu :sweat_smile: Jo par grāmatām kuras ļoti patika un ieraugot filmas, bija ļoti smagas vilšanās. Tas pats arī ar video spēļu filmām - daudzām ir pieejami tik liela pasaule, no kuras paņemt, bet pilnībā sačakarē. Piemēram, “Halo” bija mana jaunības spēle un lasīju grāmatas ar. Šovs bija smags “letdown”, jo seriāla “Master Cheeks”, vilka nost masku un savas emocijas neprata kontrolēt.

Ja gaidi šo filmu, un ja par kosmosa tēmu, vai esi redzējis Netflix Adam Sandler filmu “Spaceman”? Ļoti skaista filma - un Sandlers māk dramatiskās lomas ar.

Spaceman neesmu gan redzējis, bet ir dzridēts par to filmu. Will check. Sandlers for sure māk dramatiskās lomas. Kā viņš nesaņēma Oskara nomināciju par Uncut Gems es nekad nesapratīšu :smiley:

Un jā space, sci fi movies are my jam. Not exclusively but yeah.
Par expectations arī piekrītu, tāpēc arī rakstīju ka par filmu Project Hail Mary i am shitting bricks. Gribās lai ir labi, bet gan jau ka nebūs :smiley: Holivuda baigi labi māk sabojāt labas lietas. Vienīgi ja viņi pamainītu beigas grāmatas uz ko citu, tad galīgi neiebilstu jo grāmatā beigas bija vājas.
Vispār ir kāda spēle kura tika labi pārveidota kā filma? Last of us, laikam ir piemērs, bet nu tas bija seriāls.. vai ir vēl kaut kas? Nenāk prātā
To be fair man neriebās Mario animācijas filma :smiley: es viņu skatījos sestdienas rītā uz vieglām pohām un bija ļoti labi :smiley:

2 Likes

Gabals varētu sanākt labs. Būs tik mazliet grūti iedomāties Rajenu Goslingu kā nopietnu zinātnieku. :D

Project Hail Marry grāmata salīdzinājumā ar The Martian ir krietni spraigāka un izklaidējošāka.