Hype is real!
Turpinot pa asiņaino tēmu, latvieši būs izperējuši paši savu vampīrfilmu. Tāda reta atkāpe no mums ierastajām sadzīves tēmām, tā kā turu īkšķus lai filma ir gana izdevusies un taptu vēl vairāk fantastikas gabalu!
Jā, šis treileris man arī iekrita acīs, mēs bijām aizgājuši kopā noskatīties “Zeme, kas dzied”, un pirms tās bija šis treileris. Pēc tam gājām mājās (90% pa ceļam) un ieminējos par “Maria” (par to esam vienisprātis, ka jābūt labai) un šo filmu, viņa tāda: “Fui, pretīgi, priekš kam tādas vispār taisīt? Tādas filmas vispār nevajag taisīt!” blablabla Visam, kas viņai nepatīk, nevajadzētu pastāvēt…
Viens čoms ieteica, esot bijusi super izklaidējoša, un IMDB daudziem reviewiem ir augsti vērtējumi.
Nezinu, kad noskatīšos, bet torrentos, protams, ir atrodama.
Tikko feisbukā Forum Cinemas lapā pamanīju pasākumu uz šīs filmas pirmizrādi:
Diemžēl seanss pašlaik ir tikai viens - 14. martā -, un zāle ir pilnāka kā es jebkad esmu redzējis:
Gaidīšu ne tik pilnus seansus, visticamāk iešu kopā ar muteri, jo viņa pati ir piedalījusies daudzos dziesmu svētkos, un viņai bija tante Kanādā (cik zinu pirms vairākiem gadiem nomira).
Šitais izskatās, ka seriāls kaut kāds varētu būt…
Nu nezinu… pa savam treileris mēģina veco labo Naked Gun parādīt, taču jūtās tāds mazliet nezinu, kas notur visu.
Laems pa faktam parodēs pats sevi XD , kam ir diezgan liels potenciāls. nu redzēsim - gaidam
Cik saprotu, šogad būs veselas 2 Predator filmas - viena ir šī, animācijas filma, un otra ir live-action, kas saucās “Predator: Badlands”, kas norisināsies (beidzot) uz plēsoņu planētas.
ūuuu, šis izskatās labi.
Taisīja taisīja beidzot izdzmedēja. Tikai lūdzu, lūdzu, lai Džareds tur nesabojā visu, savādāk pēdējā laikā viņam ir pārāk liela veiksme, kuras rezultātā viss sabrūk
Bet gaidam.
Katra Wes Andersona filma faktiski atdarina pati sevi, tai pat laikā vēstī pavisam ko citu un unikālu, atskatoties uz citiem darbiem var padomāt, ka šis iespējami ir labākais.
10/10, must watch!
Beidzot īsts teatrālisms. Pat mazliet ar Amazing Mr. Fox izjūtām.