Spaceballs 2 - pirmais tīzeris

Es tiešām ceru, ka tas nav joks

3 Likes

It kā nav! Pat reāli režisors šo nokomentēja. Nezināmi vai nebūs problēmas ar Disney?

SB2 tiešām notiks, bet kā jau @Mayo_Musketeer minēja par D, to es ar aizdomājos.

Bet iespējams legal terms ietvaros visu ko var. Lai gan ja atminamies, Lego Movie leģendas vēsta, ka advokātu bija vairāk nekā animatoru, saskaņojot katru frāzi.

Tai pat laikā tas ir štrunts.
Vairāk uztrauc, cik filma spēs būt ar zobiem. Parodiju žanrs jau pēdējos gadus 10- 15 ir miris. Neskaitot atsevišķus mēģinājumus.

Šogad iznāk jauns The Naked Gun, tagad arī tiek paziņots jauns Spaceballs 2. Ne ko tā. Industrija pilnīgi mēģina atdzīvināt žanru.

1 Like

Tas tā ļoti negaidīts pa savam.
No vienas puses jauki, ka potenicāli industrija apzinās tā para Laema mīmīgumu uz to cerams centīsies ar nospēlēt.
Tai pat laikā man neticās, ka viņa kaut cik zobota kā veiciem darbi. Jā zāle bija zāļā, tomēr gribu ticēt, ka vienā mirklī industrija mazliet nospļausies uz aizkartajām jūtām un ļausies tomēr savam radošumam.

Naked gun bez OG aktiera nebūs tas

2 Likes

es nevaru iedomāties Naked gun bez Leslija Nielsen

2 Likes

Paradoksāli tas, ka visu ierpeikšējo karjeru Leslijs bija diezgan nopientu lomu aktieris un vien jau karjeras beigās guva otru elpu cau komēdiskām. Ja nemaldos tieši AIrplane bija tā pirmā komēdiskā loma.

Šajā ziņā es saprotu kāpēc viņa izvēlējām Liam Neeson (tagad tā pamanīju, ka abiem mazliet tie vārdi un uzvārdi kaut kādā izskaņā sakrīt Liam Neeson - Leslie Nielsen :D )

Un Neesonam arī ir potenicāls un esmu gatavs dot šo šāvienu. Jo šitam aktierim karjera varētu atkal veiksmīgi restārtēties, kā viņš to izdarīja ar Taken un līdzīgām lomām.

2 Likes

Tā kā es tā lāgā vairs neatceros ne Kosmiskās olas, ne Kailo ieroci es tos abus skatīšos ar svaigām acīm un esmu gatavs visiem dot iespējas. :D Sen nav skatīta jauna riktīgi muļķīga komēdija.

3 Likes

Varbūt spceballs uztaisīs tādu joku ka parodēs primāri tieši star trek otrajā daļā. Ķipa lone star un tās princeses atvase kļuvis par kapteini vienam no drausmīgākajiem kosmiskās flotes kuģiem, ar apkalpi kas pilna ar pop kultūras citplanētiešu legālu destinct versijām, bet filmas gaitā šim pieriebjas birokrātija un šis izlemj kļūt par space pirate

:thinking:

Star Wars parodijai pēkšņi pārslēgites uz Star Trek tas būtu visai negaidīts pavērsies. :D Es būšu dziļi vīlies, ja pēkšņi Spaceballs izvēlēsies neparodēt degošo atkritumu urnas frančīzi - Star Wars. Tagad pat ir krietni vairāk materiāla kam ķerties klāt nekā pirmās filmas veidošanas laikā. Pa labam viņiem būtu jāķeras klāt jaunajām filmām.

Fakts ka turpinājumā atgriezīsies oriģināla Hana Solo parodijas aktieris un viņa actual dēls vedina domāt ka tur būs Kailo Rena parodija visticamākais