Yeah, it feels a bit different because more action, modern times, different actor, but this one is pretty funny.
Looks like it could be a good movie
Å Ä·iet kÄ Džonijs Anglis ar vairÄk action
Cerams bÅ«s laba, jo paÅ”am Äalim ir talants uz komÄdiju, tieÅ”i Å”odien uzpeldÄja Ŕī bomba :DD
Aaa un izrÄdÄs viens no rakstniekiem ir no Lonely Island
nu, 50/50. PatÄ«k Liams, tÄpÄc, ka lÄ«dzÄ«gi kÄ Lesliju savulaik, viÅu pazÄ«stam kÄ nopietnu lomu aktieri. Tikai man ļoti Ŕķiet, ka viÅi paÅÄmuÅ”i random Äuvalu no reddit par joku skroderi.
Man visvairÄk iekrita acÄ« tas mockumentary segments. IzskatÄs filma vismaz mazliet jauks kopÄ dažÄdus filmÄÅ”anas stilus.
Gan jau bÅ«s izklaidÄjoÅ”s gabals. Lielais jautÄjums vai tur bÅ«s kÄds smieÅ”anÄs vÄrts joks. :D
Zin, un Å”is tieÅ”Äm pietrÅ«kst kinoteÄtros. Ä»oti reti var redzÄt, kad cilvÄki tieÅ”Äm viscaur filmai smejas lÄ«dzi. ManuprÄt, viena, kas man nÄk prÄtÄ, kad āSome Like it Hotā bija ForumCinemas, zÄle bija pilna un pie jokiem tieÅ”Äm varÄja labi pasmieties (man toreiz tÄ bija pirmo reizi skatÄ«ta).
Naked Gun - lai gan parodija, over-the-top, bet uh - kÄ man Ŕīs filmas mÄdza patikt! Ceru, ka spÄs Å”o žanru atdzÄ«vinÄt un nebaidÄ«sies no humora.
Ar tÄm parodijam ir tÄ, ka viss internets ir pÄrsÄtinÄts ar tÄda tipa saturu, lÄ«dz ar to parodijfilmai lai izceltos ir daudz grÅ«tÄk.