The Naked Gun (2025) - treileris

Yeah, it feels a bit different because more action, modern times, different actor, but this one is pretty funny.
Looks like it could be a good movie :+1:

3 Likes

Šķiet kā Džonijs Anglis ar vairāk action

Cerams bÅ«s laba, jo paÅ”am čalim ir talants uz komēdiju, tieÅ”i Å”odien uzpeldēja Ŕī bomba :DD

Aaa un izrādās viens no rakstniekiem ir no Lonely Island :thinking:

1 Like

nu, 50/50. PatÄ«k Liams, tāpēc, ka lÄ«dzÄ«gi kā Lesliju savulaik, viņu pazÄ«stam kā nopietnu lomu aktieri. Tikai man ļoti Ŕķiet, ka viņi paņēmuÅ”i random čuvalu no reddit par joku skroderi.

1 Like

Man visvairāk iekrita acÄ« tas mockumentary segments. Izskatās filma vismaz mazliet jauks kopā dažādus filmēŔanas stilus.

Gan jau bÅ«s izklaidējoÅ”s gabals. Lielais jautājums vai tur bÅ«s kāds smieÅ”anās vērts joks. :D

1 Like

Zin, un Å”is tieŔām pietrÅ«kst kinoteātros. Ä»oti reti var redzēt, kad cilvēki tieŔām viscaur filmai smejas lÄ«dzi. Manuprāt, viena, kas man nāk prātā, kad ā€œSome Like it Hotā€ bija ForumCinemas, zāle bija pilna un pie jokiem tieŔām varēja labi pasmieties (man toreiz tā bija pirmo reizi skatÄ«ta).

Naked Gun - lai gan parodija, over-the-top, bet uh - kā man Ŕīs filmas mēdza patikt! Ceru, ka spēs Å”o žanru atdzÄ«vināt un nebaidÄ«sies no humora.

Ar tām parodijam ir tā, ka viss internets ir pārsātināts ar tāda tipa saturu, līdz ar to parodijfilmai lai izceltos ir daudz grūtāk.