Interesanti seriāli un filmas

Ir filmas ko gaidām, filmas ko esam redzējuši - bet kā ar treileriem filmām/sērijām, kas izskatās vērā ņemami, un vēl tik tālā nākotnē?

Vieta, kur varam ielikt treilerus, lai ļautu citiem sekot līdzi, kas varētu būt pieejams kino/straumēšanas vietnēs.

Iznāca Sonic 3 treilerītis - redzu, ka šeit baigais fokuss ir uz to, ko fani ir zinājuši - ezis Shadow ar motociklu un uzticamo glock pistoli!

Vēl viena filma, kas man iekrita acīs, un kas būs uz limitētu laiku Forumā, ir “Werewolves”. Mani piesaistīja, ka tur ir praktiskie efekti (man tie pašam ļoti patīk), vilkači + Purge tipa scenārijs un B klases tipa filma? Why not? Cheezy - visnotaļ, bet izskatās super jautra. Kaut kas līdzīgs - Underworld sērijām, ja kāds tās pazīst?

1 Like

Vai tad šis topiks nesakrīt ar šo ?

2 Likes

Aa vo - tur es saprotu, kā filmas kuras es patiešām zinu, ka gaidu. Bet šeit biju domājis, ka ir treilerīši filmām, kas izsauc kaut cik zināmu interesi (vai Tev vai zini, ka kādam citam?)

1 Like

Nu, praktiski jau sanāk, ka šis topiks ir vnk šaurāka diapazona par to topiku. Šeit tikai treileri, tur - IMDB linki, news articles, utt.
Neviens tak neies postot šeit treilerus filmām, kuras viņus neinteresē, bet ja interesē, tad jau droši vien arī gribēs kaut kad noskatīties.
Varam pārsaukt to topiku par “Interesanti seriāli un filmas”, un tad pa lielam visi jautājumi atkrīt.

1 Like

Wrong, kinda.
Varbūt es vienīgais tāds, kurš tajā topikā šad tad ir licis traileri kaut kam kas ir tautai baigi gaidāms, bet man īsti nē. Es pat citreiz piemetinu tur “es īpaši negaidu, bet …”.

1 Like

Ok, nu tad

ir vēl jo vairāk atbilstoši.

Nu davai, nomainīju topiku uz Tevis piedāvāto, tā lai nesakrīt ar otru topiku.

1 Like

Es jau biju domājis samerdžot topikus un pārsaukt to otru topiku uz more generic name…