Vēl viena filma, kas man iekrita acīs, un kas būs uz limitētu laiku Forumā, ir “Werewolves”. Mani piesaistīja, ka tur ir praktiskie efekti (man tie pašam ļoti patīk), vilkači + Purge tipa scenārijs un B klases tipa filma? Why not? Cheezy - visnotaļ, bet izskatās super jautra. Kaut kas līdzīgs - Underworld sērijām, ja kāds tās pazīst?
Aa vo - tur es saprotu, kā filmas kuras es patiešām zinu, ka gaidu. Bet šeit biju domājis, ka ir treilerīši filmām, kas izsauc kaut cik zināmu interesi (vai Tev vai zini, ka kādam citam?)
Nu, praktiski jau sanāk, ka šis topiks ir vnk šaurāka diapazona par to topiku. Šeit tikai treileri, tur - IMDB linki, news articles, utt.
Neviens tak neies postot šeit treilerus filmām, kuras viņus neinteresē, bet ja interesē, tad jau droši vien arī gribēs kaut kad noskatīties.
Varam pārsaukt to topiku par “Interesanti seriāli un filmas”, un tad pa lielam visi jautājumi atkrīt.
Wrong, kinda.
Varbūt es vienīgais tāds, kurš tajā topikā šad tad ir licis traileri kaut kam kas ir tautai baigi gaidāms, bet man īsti nē. Es pat citreiz piemetinu tur “es īpaši negaidu, bet …”.