26 jūnijā notiek šīs filmas pirmizrāde Singapūrā un mēs saņemam jaunu video rullīti.
Pagaidām man patīk redzētais.
26 jūnijā notiek šīs filmas pirmizrāde Singapūrā un mēs saņemam jaunu video rullīti.
Pagaidām man patīk redzētais.
Man šķiet šis video jau bija iznācis, bet nebija ar angļu sub iepriekš, bet, kad es animenews šito noskatijos, bļāviens atkal atcerējos par šo filmu un vēl aizvien ar nepacietību gaidu, kad iznāks ārā, lai var noskatīties.
Bet ja kaut ko šādu parādītu LV es pat aizietu, man uz kino nepatīk iet, bet uz kaut ko tādu gan es noteikti gribētu aiziet
Maksimums uz ko mēs varam cerēt vietējos kinoteātros ir Ghost In the Shell Holivudas filma. Un tā ir tikai cerība. Godīgi sakot, es pat nezinu ko rāda un ko nerāda pie mums kinoteātros.
Domājams ka GITS kino lenti, kad tā iznāks, mēs noteikti redzēsim - vien jautājums ar cik lielu laika nobīdi.
Savukārt par šo tēmu - domājams nav tik traki - pēc kāda laika vienalga iznāks DVD, tad i varēs redzēt. Jebšu parasti, cik zinu, animēm filmām viena no pēdējām pieturvietām uz lielajiem ekrāniem ir Singapūra - ķipis pēdējais attālais galapunkts kur anime ir pieprasīts.
Dažreiz liekas, ka es ātrāk nolikšu karoti kā sagaidīšu filmas Psycho hype trains jau mētā apļus no pagājušā gada. Joprojām gaidu Naruto The Last HD kvalitātē oriģinālvalodā
Tulīt jau Jūlija beigās būs DVD izlaists
Un “hype” ir atgriezies…
Filma beidzot iztulkota. http://www.nyaa.se/?page=view&tid=716434&showcomments=7e8760ff
Pēc komentāriem spriežot, teksts ir lietojams.
Pats jau noskatijies? Jeba gaidīsi ko citu?
Vakar paspēju tikai sākumu ievērtēt. Labas kvalitātes video h265 kedējumā. Subtitriem arī nav ne vainas, tulkojums pieskaitāms, no nelabā, manīju vienu pārāk garu rindiņu. Skatīties var.
Es paspēju arī jau noskatīties, itkā ir Psycho-pass, bet īsti nejutās tik ļoti aizraujoši kā pirmais Psycho-Pass. Bet nu bija interesanti redzēt kaut ko ārpus ierastā sybil or something…
Filma izdevusies un smuki turpina stāstu. Tiesa, stipri lielāks uzsvars uz cīnīšanos nekā ieraksts seriālos. Tā ir galvenā filmas atšķirība.