Oi, tas ir sāpīgi, manējam bezmaz viss jālabo, un elektronika, kuru nevar labot, jo no pašiem sākumiem ir slikta :c vakar veda kaut ko sadarīt un nomainīt riepas, jau vajag 500€ par to… :c mēs tagad nabagi xd
Sorry, ja šis jau kaut kur ir bijis, bet mana 13 gadīgā versija ir starā par to, ka maximā ienākusi anime xd
Ā, pareizi, tās Āzijas dienas vēl nav beigušās… Pats tak vēl biju iepostojis tajā tēmā. Kaut kā smadzenes noblankoja par to vispār🙈
šodien uztaisīju sautējumu, pupiņu salātus, pieēdos un tad pasnaudu
also dažas dienas atpakaļ bija kārtējais mental breakfown - atkal nogriezu matus, tagad man uz galvas vispār nekas nav palicis
nedrīkst pats sev giezt matus - nevar apstāties
Spogulis parasti to problēmu atrisina
kuru? nespēju apstāties matus griezt? ;D
Nu… Ja tu zini spoguļus kas var ar pupiņu salātiem palīdzēt…
What are you talking about?
Nu tu prasījis kuru to tām problēmām spogulis atrisinātu… Obviously ka par matu griešanu, bet gribēju tā komiskāk uzrakstīt caur absurdunu
cilvēciņ, kā tā?
pats zinu ka varu atļauties laist uz nullīti, bet ko tu darīsi?
Tur neviens spogulis nepalīdzēs, vajadzēs profesionāli.
im slow, tāpēc nesapratu
cepurīti uzvilkšu
biju Getliņu poligonā uz nakts ekskursiju. īsi, interesanti, would recommend
skaists skats no atkritumu kalna virsotnes, gribētos arī dienas gaismā redzēt.
bet, mans galvenais jautājums, ko es pat nezināju, ka ir saistīts ar Getliņiem, bija rozā debešu fenomens :D parasti puskrēslā/vakarpusē braucot uz Rīgu pa Daugavpils šoseju, kkur ap Salaspili-Dārziņiem var redzēt fantastiski skaistas sarkanrozā debesis. tieši vakar braucu un noķēru bildi:
iebraucot Getliņos, šeku reku vaininieks ;D
bonus pic: siltumnīcas no kalna virsotnes
un beigās protams neiztika veikaliņa apmeklējums - nestandarta tomāti un gurķis, no kura tikai puse tika līdz ledusskapim :D
Vai tas oda tā kā tu iedomājies, ka tas odīs?
Šodien… Arī vakar?.. Es pirmo reidi sēdos pie auto stūres. Un es turpinu mācīties latvišu un vācu valodas.
That was hard, haha, my first(not deleted) latvian comment!
So what are your first driving impression? I definitely did not like it at first. :D
par to arī nedomāju :D bet ziema laikam + autobusiņš, nu tur neko nejutu. kad iebrauc teritorijā, tad gan pēc svaigiem gurķīšiem smaržo ;D
Aizgāju uz Forum Cinemas, noskatījos operu Aida.
Feina opera, 8/10, set and costume design was on point, music was great, un tur starplaikā interestanti stāstīja par to, kā kas tika dizainēts.
Izspēlēju 10.5h 6p Twilight Imperium 4th edition partiju. Diplomātija, teritoriju kontrole un sīvas cīņas galaktikas mērogā.
Ceturto reizi spēlēju un pēdējās trīs saspēlēs, bija labas izredzes uzvarēt, bet joprojām nedaudz par īsu. Varbūt martā beidzot izdosies.
Pirmais iespaids… Vienu vardu baisi😬