Āzijas dienas Maximā

Kā jau daudziem zināms maximā var nopirkt āzijas saldumus un citas lietas, un man patīk izmēģināt dažādus ēdienus un nožēlot lielāko daļu izvēles :D

Attēlus ņēmu no Maximas kataloga.

Tātad ko es jau pati esmu izmēģinājusi un vai ir vēlme vēl to pirkt. :D

• Ja godīgi neizskatījās garšīgi, un nebija arī, ņēmu klasisko garšu un ēdu kaltētu, drupošu, pārsālītu kartupeli, mājinieki arī nebija fani. Šo vairs nepirkšu.

• Ņēmu teriyaki garšu, bija garšīgs. Šo pirkšu vēlreiz.

• Šo pirku priekš brāļa jo es nepanesu asu ēdienu, un viņš vienreiz lielījās ka var ēst ļoti asus ēdienus, bet kad es viņam sāku pirkt asas lietas brālis vairs nav priecīgs. Es arī saņēmos un apēdu vienu gabaliņu un miru nost, bet kā es ciest nevaru kad es jūtu saldu un asu garšu vienlaicīgi, jo tas salmiņš(?) ir salds bet ir apkārt asās garšvielas. Šo vairs nepirkšu.

• Izskatījās garšīgs, bija arī garšīgs BET es kā muļķe paņēmu aso paku. Asums bija normāls bet nākamajā reizē pirkšu normālo, neaso paku. :D

• Ņēmu ar tumšo šokolādi salmiņus, bija garšīgi. Nedomāju ka vēl pirkšu, jo to cepumu bija ļoti maz.

• Pirmais saldums ko es gāju pirkt otro reizi un tas bija mačas KitKat :D par spīti tam ka kad ēdu citus mačas saldumus tie man negaršoja. Otrajā reizē paņēmu visas garšas pagaršot un ir garšīgi, bet arī tas ir KitKat, tur jāpacenšas lai sabojātu :D

• Šeit ņēmu ličija garšu un bija garšīgi, šķita ka to želejas konču ir maz tajā pakā. Šo gan jau pirkšu lai pagaršotu arī citas garšas.

• Internetā visur redzēju kā visi hypo HI-CHEW un beidzot arī pati pamēģināju, no visām garšām vīnogu garša ir garšīgākā. Kā arī mazajos iepakojumos HI-CHEW likās garšīgās nekā tajos lielajos mikšļa iepakojumos. Bet Chewit man patīk labāk :D Šo pirku 2 reizes lai pagaršotu visas garšas.

• Šie pagaidām tusējas saldētavā, jo es negribu kļūdīties viņus gatavot, jo pagatavošanā rakstīts ka jāapstrādā termiski, duh, bet vai jācepj eļļā, tvaikā vai vienkārši uz pannas? :owocry: Jo pirms šiem man jau bija garneles aptītas kartupeļos un es cepu uz pannas un garšoja ok, bet man šķiet ka tur nevajadzēja cept uz pannas :caveman:

• Nopirku apelsīna garšu, bija garšīgs. Pirktu vēlreiz.

• Šis mani ieinteresēja, bet nobijos viņu pagaršot, ja kāds šo jau ir izmēģinājies dodiet ziņu :D

• Un, protams, ka es paņēmu roltoniņus, bet tie vēl stāvēs neaiztikti kādu laiku jo man vēl nekārojas viņus :D

• Taisot šo tēmu atcerējos ka man ir šis nopirkts bet nepagaršots, bet ja šis būs skābs tad būs labs pēc maniem kritērijiem :D

Kā arī interesēja mačas tēja, bet ar savām minimālajām zināšanām sapratu ka tur nav tik vienkārši dabūt garšīgu tēju, tāpēc nemaz nepaņēmu.

Ko pārējie ir izmēģinājusi? :D

7 Likes

Es pagaršoju tos pirmos friškas klasiskajā garšā, ļoti garšo :heart_eyes: gandrīz katru dienu pērku, arī vakar saspēles laikā kraukšķināju :sweat_smile:

1 Like

vakar pablandījos gar tiem plauktiem. Nekas neuzrunāja ne koncepta ne cenas ziņā.

3 Likes

Tie kalmāri tintē ir ļoti garšīgi :ureshii:

Me, in posession of an Air Fryer:

5 Likes

Is it really THAT good?
Also, how about the noise?

1 Like

It’s helpful if you’re a lazyass like me :sweat_smile:
It’s audible, of course, but I wouldn’t call it loud

1 Like

Eh, vēl neesmu bijis Maximā. Nebūtu slikti, ka visiem veikaliem ieietos tematiskās preču sērijas. Teiksim, man riktīgi patīk Lidl preču rotācija.

Nez kā Maximā, taču Rimi šo visu laiku pārdot. Ir labs, bet ļoti maz kalmāra. Tur lielākoties ir mērce ar mazu kriksīti tintes tajā. Kopējā pieredze ir tāda kā ar zivju konserviem tomātu mērcē, tik šeit mērce garšo mazliet savādāk.

Ar svaigu restorāna kalmāru savā tintē, protams, nesalīdzināsi. Tas ar ir baigi labs.

1 Like

Tas tikai lielajās maksimās, mazajā nekā tāda nav.

Diži neiedziļinoties, nopirku vienu no šīm. Viena no garšvielām izrādās ir rukola, kura man garšo pēc ziepēm. So there’s that :smiling_face_with_tear:

Skaties no pozitīvās puses, tā pat labāk par tām indiešu helovīna konfektēm. xD

2 Likes

Viņas nebija tiik sliktas

Ietestēju pikantos garneļu čipsus un kaut kādu ananāsu dzērienu ar gabaliņiem(no tādām lietām reāli psiholoģiska trauma ir, ko reiz izraisīja tie alvejas dzērieni ar gabaliņiem), bija ļoti ok :smiley:

1 Like

WTF? They’re tasty!

3 Likes

It kā jau arī tā likās, bet kā tagad atceros 2014.g vasaru, kad tie iespaidi vienā dienā mainījās no ‘‘šī iespējams ir visu laiku foršākā lieta’’ uz ‘‘šo vairs nekad dzīvē nedzeršu’’ :smiley:

2 Likes

Atceros, kad biju sīks, ja man kāds iedeva apelsīnu sulu ar biezumiem, tā bija gadsimta nodevība. :D

7 Likes

Tie teryaki čipši mani mīļākie čipši :raised_hands:

1 Like

iekārdināji, rīt pēc darba arī pagaršošanai ieķeršu.

Vieni bija asi, vieni bija parasti. Neatceros kuri.

drošvien tie wasabi būs asi

1 Like