Āzijas dienas Maximā

Eh, manā piemājas sīkajā Maxima nav :pleading_face: gribas iemēğināt, bet tad uz kādu lielāku būtu jādodas

1 Like

es agrāk viņus stockmann pirku

Es ar savējā matcha kitkat paķēru

Šo cepu uz pannas eļļā, atgādināja pēc garšas un smaržas ceptus pelmeņus :D Nebija slikti.

Jap, bija skābs, man garšoja :D

• Nopirku šim abas garšas un esmu apēdusi tikai lielopa garšu, ir ēdams otro reizi gan jau nepirkšu jo man standartā tie wok ne pārāk garšo :D Gatavoša šim gan ir ideāla ieliek mikrenē un wolā :D
1 Like

esmu to pedejo Wok ari edusi bet jūru velšu tā jā garša ir mid un jūras veltes ir tādas gumijotas varētu teikt bet eh no maximas neko vairāk neigaidīju bet smieklīgākais ka šo firmu vienu brīdi vismaz Akropolē Narvītī varēja nopirkt,tad viņa pazuda un voilā tagad šeit :D :D

• Ēdu to otro garšu nevis kimchi un garšvielas likās par stipru bet kopumā nebija slikts.

Nopirku, ir ēdams bet… atdevu atlikušās bundžas brālēnam :D

Ar māti izēdām vienu paciņu.
Kaut kas līdzīgs vienkāršiem sālītiem čipšiem, bez pārāk izteiktas garšas. Gāja viegli lejā bet atkal speciāli nepirktu.

1 Like

Biju Maximā. Manīju tematiskos stendus lielākoties ar čipšiem un nūdelēm. Interesanti, bet kaut kā nekas neiekrita acī.

2 Likes

Man vietējo maximu aizklapēja ciet, tur tagad dārgs Mego vietā. Negribas vilkties 40 minūtas uz nākamo tuvāko.

barborā pasūtīt nevar?

Par tādu biju aizmirsis, varbūt var!

Garšīgi, rīt jāpaņem citas garšas pagaršot :D

Pirms pāris dienām nācās iepirkties. Ja jau ar esam Madonā, tad parasti iepērkamies Maximā ar 2 XX.
Tur arī centrā ir mazā Maxima ar 1 X, bet nu ehh.

Paķēru vienu otru instant ramen, kurš nav šajā sarakstā.
Paķēru zemeņu un macha Pocky, kurš par brīnumu arī nav šajā sarakstā.

Un tad atrodot speciāli izlikto plauktu un stendiņu šim pasākumam, vienīgais ko paņēmu bija šīs nūdeles.

Tur reāli nekā īpaša nebija, pāris čipši, vairākas bet arī ne tik daudz nūdeles, kaut kādas suliņas, un vēl viens otrs našķis.
Bija doma paņemt Macha KitKat maisu, bet pārdomāju, jo ehhh tak kitkats pats par sevi nav tik garšīgs, pēc pāris tiem man apniktu, nav jēgs no vesela maisa.
Arī ja mājās nebūtu jau viena otra čipšu paka, tad varbūt paņemtu tos čipšus, laigan arī tajā brīdī nekārojās. … ja tur vēl būtu bijuši tie Lays no Ķīnas ar gurķu garšu, tad varbūt paķertu.

1 Like

Depresija, jo tik ļoti šis iegaršojās bet āzijas dienas beidzās un ja vēl kaut kas ir palicis pāri tad šī gan nav :owocry:

2 Likes

Pirmīt minēju ka paņēmu Glad Rīsu instant noodles.
Tas tumši zaļais Pho Bo bija pilnīgi nekāds, bland.
Tas sarkanais Tom Yum bija meh.
Bet tas gaiši zaļais Pho Ga gan bija patīkams. Paņēmu pat otro reiz nesen uz atlaidi.

Biju Maximā nēdēļu pēc Āzijas dienu beigām, visi Āzijas labumi iemianīti pret šķīvjiem un bļodām, vismaz tajos konkrētajos plauktos.
Bet pastaigā pa veikalu un vienā galā ir visi tie paši roltoni, citā galā tie paši čipši, utt. Un arī uz atlaidēm, nezinu vai tādām pašām vai lielākā.

Bet nu tad tomēr paņēmu tos teriyaki čipšus un pēc viens otras nedēļas skābo plūmju čipšus.

Teriyaki - viena otra sauja okey, bet pēc tam aiziet vienkārši sāļi, meh.
Skābās plūmes - meeeh.
Wasabi - neesmu ņēmis un ar īsti negribu, jo šie iepriekšējie bija jau meh, un man netīk pikantas lietas. Cik saprotu wasabi ir savādāks no čili, bet tik un tā gan jau man būs meh. Tad jau redzēs, varbūt ziņkārības mākts paņemšu un mocīšu veselu mēnesi vienu paku.

Arī nošī saraksta paņēmu divas Tokyoto instant ramen pakas.

Vienu ar Tonkotsu, otru ar Miso Soup.
Tonkotsu ir labs, nesen paķēru vēlreiz.
Miso Soup vienkārši šāļš, meh.

Ir jau vēl daudzi citi roltoni, bet liela daļa ir Spicy :fire: un es tādus nepanesu, man negaršo, es negribu.

Bet nu uzmetot aci piedāvājuma sarakstam, jāmim ka es savā XX Maximā nemanīju baigi nekādus Mochi izstrādājumus.
Un tagad ar redzu pat alkoholu no Āzijas piedāvāja. Damn, būtu to paķēris un paprovējis. Bet nu, ja visi tie paši labumi vēl aizvien ir, bet citā veikala galā, tad varbūt alkohols arī ir, būš japapēta nākošreiz.

Bet žēl ka nebija un vēl aizvien nav to Kīniešu Lays ar guŗķu garšu pringles bundžas veidā, jo nu tie tiešām bija ļoti labi.

1 Like