Āzijas dienas Maximā

es cepu jā - man baigi garšoja ;3

1 Like

A viņas atkal notiek? Jo manējā jau atkal japāņu mūzika skan

Yap, burtiski tik tikko vienā te izpētīju :grin: lai gan ne mazā maxima, bet izvēle likās bēdīga :sweat_smile:

Yuuuuu šīs āzijas dienas ir tādas pabēdīgas :D Un es biju maxima xx :D

1 Like

Izmēģināju saldēto produkciju:
Pelmeņi sākumā sķita ok bet pēc kaut kurā pelmeņa man sāka negaršot tie pelmeņi :smiley:
Zemenes matchā garšo pēc zemenēm matchā :D

a tu viņus cepi?

Ye cepu, bija jāvāra? :D

es ar cepu un ar krējumiņu ēdu, baigi patika, tāpēc nez, moš ja toreiz nebūtu bijusi tik izsalkusi, ar neliktos tik garšīgi :sweat_smile:

Nu vīram ļoti garšoja šie pelmeņi, varbūt cita garša man labāk garšotu :D

Izrādās šodien bija pēdējā diena āzijas dienām un paķēru šos te, gribēju tos gyoza pelmeņus citā garšā paņemt bet vairs nebija :smiley:

Vīnogu želejas končas → persiku bija daudz labākas.
Vīnogu mentos → man laikam nepatīk vīnogu garša :smiley:
Freeze Dried candy → skābās končas izsūcu kā putekļusūcējs, piparmētras garša man garšo kā zobu pasta, atdevu vīram :D
Cepumi ar dzērvenēm un šokolādi → ņamma mīļākā oga un mīļākais saldums, tikai kad es nokodu cepumu neizskatījās tik pat skaisti kā attēlā :smiley:
Pamelo garšas dzēriens → garša bija laba, bet man par saldu :D

Saldēto produkciju neizmēģināju, bet prieks būs pamēģināt gimbap sen gribēju pamēģināt tikai nezinu kā viņu ēst, šo mikroviļņu krāsnī jāliek, vai pašam jāatkust? :D

1 Like

tieši vakar ieķēru teriyaki vistas gyozu. Glorificēti vistas pelmeņi, liela vilšanās.

man jau likā, ka tās āzijas dienas beigušās, bet šodien šādus gardumus atradām:

yuzu saldējums, spring rolls, shrimp chips, noodles un bao buns :grin:

spring rolls un shrimp chips - as always garšīgi, pārējo pēc tam pagaršošu, laikam most excited esmu par bao buns, jo man ir tas bambusa steamer, ko gribas iemēģināt

2 Likes

@Jua tu to Yakitori pamēģināji? es uz viņu skatījos, likās ka baigi garšîgs varētu būt

Vēl ne :D Bet ir plānots :D

2 Likes

Bija ok .

Es tak ar biju kko iepirkusi ;D par čipšiem un lielo roltonu pat piemirsu ;D

Tie Glads roltoni gan nebij manām garšas kārpiņām, laikam koriandrs/rukola bij starp sastāvdaļām, jo ziepju garšiņa sita cauri :sweat_smile:

2 Likes

Kad biju veikalā ņēmu uz ātru roku, jo wow pagaršot astoņkāji, lets go :smiley:
Kad liku cepties skatos ka sus astoņkājis, lasu un tā ir vista, vīrs manai mammai piemuldēja ka tas ir ņau ņau :D Es sajutu vistas garšu, pārējie nē, ar savu ņau ņau mentalitāti :D
Sākumā nobijos no mērces jo domāju atkal būs par saldu un neēdams, bet garšoja ļoti labi pat ar visu mērci, bet viena pati neapēstu visu paku būtu par saldu man :D Šito varētu pat vēl nopirkt :D

2 Likes

Pagaršoju gimpab bija ēdams un atradu instrukcijas kā dabūt siltu :smiley:

Āzijas dienām beidzoties parādās arī atlaidīdes un jāpaņem kas garšoja :smiley:

No jaunumiem:

Šokolādes motchi → mmmmmm… nope.
Šokolādes cepums → mmmmmm… oooo… jā :D
Rīsu krekeri → garšīgi tāda sajūta ka kaut kur es jau būtu tādus ēdusi bet nezinu kur :D

1 Like

Ak dievs, PTSD :joy: Es tos rīsu krekerus pavasarī paņēmu Asian Alley ar wasabi garšu un viņi bija patīkami kraukšķīgi bet pēc kādiem 2-3 bija tāda baisa asi salda, kodīga pēcgarša, kas ieķērās rīkles galā un negāja projām. Citas garšas varētu būt ēdamākas