Ko Tu šodien darīji?

Nu es pats sevi reizēm izmetu ārā no gultas XD

2 Likes

Ne visi guļot stipri grozās, man telefons vienmēr blakus un es nekad viņam nebiju uzgūlusies, kādreiz zem spilvena liku :sweat_smile:

3 Likes

pamainot tēmu no maniem gulēšanas paradumiem, sanāca šodien aizdoties uz vienu sapulci ar iedzīvotājiem - par Saulesdārza attīstību. Darbs tur ir lopiskais jāiegulda, vēl pirms visus projektus raksta jo valsts to ir tāa nolaidusi, ka briesmas, bijušais vasaras muižas parks kas atgādina pāķus. Anyhow… es pa starfm ADO dzirdēju, I mean obviously ka imagine dragons jauno gabalu drillēs, bet bija tik dīvaini dzirdēt ado latviešu radiostacijā…

Aiaiai, tiktoku pirms miega skrullējam?

Man tiktoka nemaz nav, pirms miega palasu mangu :face_holding_back_tears: labāks miegs, varbūt pirāti no One Piece nosapņosies

6 Likes

tiku galā ar vienu no lielākajiem parādiem skolā. Varbūt atzīme ir tikai 6, bet manām acīm viņa ir 9.

8 Likes

Ja tu bieži lasi mangu, tad noteikti būtu labi kaut kādu e-readeri nopirkt, lai nebojātu acis un miegu (blue light pirms miega un vēl tumsā = bad). Vienīgais, kādu…

Viss ir okei) readeri man nevajag, tajā vēl kaut ko likt un meklēt? :sweat_smile:

1 Like

Tie mēdz būt uz Android bāzes un tu vari lastīt caur aplikāciju. Vienīgi e-grāmatu lasītājs ar ekrāna izmēru, kas būtu tuvs mangas lapaspuses izmēram, nav super lēts. Ja tie tik daudz nemaksātu, es jau sev tādu būtu paķēris. :D

Starp citu, e-grāmatu lasītāji tagad arī prot spīdēt ar zilo gaismu. :D Varbūt pat tagad visiem modeļiem ir ekrāni ar apgaismojumu.

1 Like

Nu man vieglāk telefonā lasīt :sweat_smile: atveru aplikāciju un lasu mangu, one piece vispār caur vienu mājaslapu in google chrome lasu xD

Es vispār nespēju iedomāties lasīt mangu uz telefona, tur tak burti ir nereāli maziņi! Planšete kā minimums, bet es uz desktopa pat reizēm piezūmoju, tiesa, te ir cits attālums no acīm līdz ekrānam.

Iemet skrīnu, kā tā manga uz tava telefona ekrāna izskatās.

Pirmais ir One Piece, kuru Google Chrome lasu, kad man manga readers bija nogļučījis, otrā no manga reader)

1 Like

Tak var piezūmot. Es ar uz telefona lasu

3 Likes

Yeah, I can’t read that. Ja nu vienīgi pieliekot telefonu 20cm pie sejas, but that is BAD for your eyesight, baigā tuvredzība izstrādājas. Vpročem tā ir mūsdienu sabiedrības problēma.

Varēt, protams, var, bet katru lapu zūmot… gets tiresome real quick.

nu lapas kur es lasu saglabā manu iezūmošanos starp chapteriem. Pluss man patīk pētīt background detaļas šā vai tā, tāpēc zoom ir mans draugs. Like pat fiziski es ar lupu pētītu

Piemēram paņemsim Dandadan mangu. Kā tu šitādas ilustrācijas vari nepētīt līdz sīkumam

2 Likes

Nu nezinu, es ļoti labi pat bez brillēm, bet nu ar brillēm ir vienmēr labāk, lasot redzu, nevajag ļoti tuvu likt, klasiskajā telefona attālumā, don’t have any problems, un tuvredzība veidojas nevis vienkārši tuvu lasot, bet neatpūtinot acis, like es sev redzi bērnībā sabojāju ar grāmatām, lasot tās pustumsā :woman_shrugging:t3:tajā laikā telefonu un tehnikas ar nebij :smiley:
Man vēl nav tas vecums, kad tuvumā mīnuss paliek mazāks, tad es vispār labi lasīšu bez brillēm :D

1 Like

Jesus christ, looking at that on a phone in only parts of the full picture, hell nah! I want to see the full picture on my monitor!

okei, uz lielāka ekrāna obviosly labāk, bet es tad tāpat šitādos kadros iezūmoju, un visu izpētu. devil is the details, and you just can’t get by simply looking at the big picture

viss ir slikti.
Aizvedu auto uz skati ar visiem novērstiem defektiem. Džeks nabaga auto bakstīja teju 20 minūtes un uzgāja vēl četras vainas, no kurām lūzusī atspere atspērās manā kokoro visvairāk, jo ne jutu ne dzirdēju, ka būtu kas lūzis.

Faktiski samaksāju 180 eur lai turpinātu labot auto ar ko palaik vairs nedrīkstēšu braukt.
izjūtas nav labas, pat nemāku raksturot.

1 Like