Ko Tu šodien darīji?

Šodien domāju ka dienas centrs būs šie divi skaistuļi, katrs pa 125kg, bet nē.

Diena atsvaudzināja izjūtas kuras palīdz just līdzi IT ļaudīm. Bija skrējiens pa visām pakaktēm, programmu kačāšana un tulkošana, un piece de resistánce: divas stundas meklējot kaiti aparātam, testējot un mainot komponentes atklāt, ka vienā no izvēļņu paneļiem ir iespiesta nepareizā opcija.
Mehāniķi zvēr, ka neviens šai izvelnei tuvumā nerādas.

5 Likes

(not) out with the old, in with the new, pārvarēju skopumu un ievedu mājās svaigāku zāģi. Vecais godam 4 gadus kalpojis, bet vairs zobi neķer pietiekami labi.

3 Likes

Kas tā par tādu kritiski svarīgu opciju?

Also, kam tie visi motori fonā? Beigti donori?

Paciņas tekstūras sinhronizācijas iestatījums. Kaut kāds viens atsevišķs neņemot vērā ka tam ir veltīta vesela izvēlne citur.

Remontēti un sagatavoti rezervē, tik daudz tāpēc ka neviens nekur nevar novienoties par kopīgu ass resnumu, garumu, vītni, ķīļiem, motora montāžu utt.

1 Like

Ar @xHorrorGirlx noskatījāmies Rohāņu karš, tiiik labs :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

4 Likes

Vakar līdu uz vēdera pāri silēm un tankiem un mazliet saspiedu telefonu. Šis sāka midžināt AF zaļo toni un saldēt ekrānu.
Šodien lūdzos lai tas būtu īslaicīgs brīnums un nav jāliek lētais Aļika LCD

2 Likes

Biju humpalās. Pēc humpalu loģikas man ir garas resnas kājas :rofl:, kaut gan tuvāk realitātei ir ka 34-34 ir ejošs izmērs.
Redzēju arī šo:

2 Likes

Izvazājos pa veikaliem, galu galā nopirku sev Honor. Nu dikti funky aizmugure bet man patīk.

Kontekstam vecais tagad izskatas šadi

Es Hz kā viņš vel strādā. Dome looney toons ass Phone right there

3 Likes

digitaizeris pagalam?
t.i. pieskāriens strādā?

Strādā. Vakar vel bij OK, bet tagad jau sāk čakarēties

man ir cits jautājums…Kā tu to dabūji gatavu??

1 Like

Ja es zinātu XD
Pieļauju ka es ar ceļgalu uzkāpu virsū rāpjoties gultā

4 Likes

Aiaiai, telefonam tak nebūtu jābūt gultā un pat ne tuvu tai, kad ej gulēt…

Es citādāk modinātāju nedzirdu. Tad man ar austiņām jāguļ un tas ir vēl lielāks risks pamosties vadu un saplīsušas plastmasas ieskautam

1 Like

Noliec telefonu uz naktsgaldiņa blakus gultai, tā, lai ir izstieptas rokas attālumā. Tas arī liks kaut nedaudz pakustēties, kad modīsies, kas palīdzēs pamosties.

Un lādē telefonu pirms gulētiešanas.

1 Like

Man laukos nav nakts galda XD

1 Like

Nu un cik ilgu dzīvi pareģo jaunajam telefonam? :D

Man vispār nekad nav bijis naktsgaldiņš.

1 Like

Uztaisi, tu tak vīrietis, tev patīk taisīt lietas.

1. nav vietas kur, galvgalī blakus ir durvis
  2. neredzu jēgu
    3)laukus esmu reti
1 Like

Nu bet turēt telefonu gultā, kur tu vari tam randomā pa miegam uzgulties vai izmest no gultas… WTF?