Cik zinu tur parasti partijas iet pat 12h so šis jau skaitās ātri xD
Ej tu nost, tai spēlei vajag daudz galda vietas.
Šoreiz visi zināja noteikumus, tāpēc īsāka spēle. Ir ar dzirdēts par 17h spēlēm, kad lielākā daļa spēlētāju jauni. Mums gan vairāk par 12h nav gājis vēl arī ar svaigiem gurķiem.
Yeap, divi pilna izmēra galdi sastumti kopā.
I remember when i just started my driving lessons - it was thrilling. i do like speed, but was also scared ;D
Scary part is stopping not speed itself, in winter when you try to stop and car just go sliding slowly anyways is way to scarier.
Part of me realises I will have get my drivers licence eventually.
Another part of me realises that I’ve managed to crash a landmower and have a tendecy to totally space out, so I’m probably better off being a passenger
Double check triple check even and should be good. You make as habit after while as driver.
I’ve crashed into other people or electrical poles while walking. No ammount of double, triple, or even eightfold checking will make it any better, when I’m at the steering wheel XD. My mind simply has wonderlust. Now, theres also the option, of me locking in, and becoming hyperfocused, but it also leads to overthinking, and imaging all the ways I could crash in the heavenly dice rolls nat 0
simply put, for the wellbeing of others, and myself, it’s better, that I stay of the drivers seed, of anything that isnn’t a small lawnmover in open field,on medium speed at that
Yeah, the spacing out part is so me. I just want to enjoy the scenery, focusing on the road is so boring! Can’t wait for properly self-driving cars in that regard.
Piemēram, cik esmu braucis pasažiera sēdeklī, vairākkārt esmu pamanījis, ka šoferis samazina ātrumu, bet es nekādu ātruma ierobežojuma zīmi nepamanīju, lai gan it kā aptuveni pareizajā virzienā skatījos.
Vakar nācās palīdzēt vecākiem ar mēbeļu pārstiepšanu. Dēļ iemesliem kas nav tik svarīgi, vajadzēja pārnest lielo padomju laika sekciju uz vecāku guļamistabu, kur bija paredžets visas mēbeles pārbīdīt. Smaga ka velns, turklāt galveno daļu( sastāv no divām daļām, antresola un galvenā, četrdurvju skapja)knapi vispār izdabujām ārā pa durvīm. Vēsturiski, viņa tika pa detaļām uzbūvēta tajā istabā, kad tēvs ar vecvecakiem pārvacās uz šo māju no dzīvokļa, un bija paredzēts to skapi jaukt, un pa detaļām pārnests. Tas ka viņu izdevās panest bija nenormāls atvigoklojums, jo jau tā, visa padarīšana ar pusdienu pauzi ieilga līdz pieciem. Mātei nebija tik daudz enerģijas, un tēvs hiperfokusējās uz sīkiem niekiem ar mēbelēm. Pa vidu tam visam paspēju savu sēnes gijinku uzzimēt. Šodien bijām uz Cēsīm uz solo. Sapirkos t-kreklus, nopirku sev potenciālu trauku tartēm un tiku sarūgtināts telefonu aksesuāru veikalā ka manam brīnumam maciņu nav. savācu sūnas brūklenes projektam, aizdevos ar parpalām uz rīgu, veiksmīgi parakstīju jauno īres līgumu, sāku sēņu izaicinājuma tīrzīmējumu un izliku ievāktās sūnas žāvēties. Also 22tajā būs lielās radu svinības, tēva masīcai 60 gadu jubileja. Es jau jūtu visus tos jautājumus no radiem kam īsti ir pie vienas vietas ko es ar dzīvi daru XD
Jautājumu daļa ir meh, salīdzinot ar skatienu daļa. Kad dod honest answer.
Tās padomju sekcijas ar kurām es esmu saskāries, pēc idejas jaucās pa detaļām. Es tik nezinu cik labi pēc tam likās kopā. :D Tur gan nekā tāda īpaša nebija. Manā gadījumā tā sekcija gāja uz atkritumiem - baigi milzīgā, aizņēma krietni vairāk vietas nekā man vajadzēja.
var just ka tev patīk muzikālas animes, otrā ir no sound euphonium ja nemaldos
Bijām uz kino uz Nosferatu, uh cik briesmīga, baismīga, bet dažviet amizanta filma, ļoti patikaMi tik bija ļoti nesaprašanā, kāpēc Nosferatu izskatās pēc kazaka ar savām ūsām
Tās flīzes izvēlējās pielipt pie sienas nepareizajā dzīvoklī.