Ko Tu šodien darīji?

Biju izdomājis beidzot īstenot savu sukulents projektu un pēc darba aizdevos uz tuvāko depo - imantā. Korķis gan turp gan atpakaļ, trāpiju lielā lietusgāzē, caur caurēm izliju

Bet

6 Likes

Aizbraucu mājās salikt brālim plauktu. Lieli plaukti ir liela sāpe.
Vakaru pēc tam parunājos ar māti un likāmies visi gulēt.
Nākamajā dienā sanāca astronomiski neispējama sagadīšanās satikt 4 dažādus cilvēkus kurus pat negaidīju satikt apkaimē.
Pagulēju pāris stundas pludmalē un atklāju peldēšanas sezonu.
Saliku nojumei jaunu polikarbonāta jumtu garā lamuvārdu pavadījumā par montāžas līstēm.
Vakaru pabeidzu sacepjot pāri palikušo šašliku un pačakarējot smadzeni @5umm3r un viņas co-partnerim smadzenes par bodes iekārtošanu.

9 Likes

8 posts were split to a new topic: LEGO konstruktoru stūrītis

Šodien novadīju tādu kā diskusiju un sarunu ar vecāka gada gājuma cilvēkiem par dažāda veida krāpniecību. Uzzināju, ka viņiem nu pastiprināti!! šādus SMS sūta! Bija arī kungs, kurš runāja par iepazīšanās saitēm un kā cenšās krāpt tur - bet tas laikam “as old as time”. Vienk bildes no kādas modeles, it kā pat balss ziņu arī atsūta, atbildot uz jautājumiem sieviešu balsī, bet pēc tam prasa 40 EUR lai pārsūta uz Revolut kontu, lai uz Rīgu var tikt :smiley:

3 Likes

Es sāku 19:00 likt visu kopā. Čoms atnāca 20:30. Līdz 3:00 naktī kapājām Oathsworn pirmo partiju. Vēl neesmu aizgājis gulēt. Setups brutāls, bet pārējām sesijām ilgāk par 3h stundām nevajadzētu būt. Broodmother kopīgiem spēkiem pieveicām, redzēs, kas nāks otrajā nodaļā.

Šajā spēlē interesanti, ka lielākā daļa satura paslēpts aploksnēs un tu nezini, kas notiks un kas leks laukā. Un alternatīvi stāsta grāmatai, ir arī 2Gb pilnībā ierunāta aplikācija, kas nolasa stāsta penteri labā kvalitātē bez vajadzības lēkāt pa grāmatu manuāli, jo stāts nav lineārs.

8 Likes

izkapti:rise of fenris biki atgādina.

Izdomāju dzīvoklī ieviest kārtību,viens no daudzajiem plauktiem xD

Plaukts ir kostīmu materiāliem un citu veidu šūšanai

7 Likes

pilnīgi ar aprakstiem…neko jau

2 Likes

Tas jau vairāk kā darba ieradums jo mums noliktavā arī tāpat jāraksta kas kur stāv uz plaukta malām:D

1 Like

Labs ieradums.

1 Like

man vnk dzīvoklī nav tālu no “Sāls? Pie makaroniem tomātu mērces burkā ar uzrakstu cukurs”, tāpēc abrīnoju tos kas visu spej šitā klasificēt, un pats svarīgākais pieturēties pie klasifikācijas. Like tehniski kārtojot dzīvokli es varu vidu salikt kur tam jābūt, bet kārtība ilgst vienu dienu max

1 Like

Man pietiek ar to ka zinu kas ir kurā plauktā. Nejūtu nepieciešamību tādām zīmītēm.

1 Like

Nu nav jau tā kā ikdienā es viņu izmantojot, līdz ar to uzturēt kārtību ir mazliet vieglāk bet jā citviet ir kā ir

1 Like

You know what they say - nekārtība istabā liecina par nekārtību galvā.

Ak dies atgādina man pēdējo kopmītņu audzinātāju- mēdza teikt ja pārbaudes laikā nepatika kā istaba izskatās xD xD

ja savā galvas bardakā pats spēj orientēties, ir pilnīgi vienlaga, cik liels tas ir

man uni kojās paveicās, ka mums VISPĀR istabas nepārbaudīja. like nekad

1 Like

Nav vienalga. Jo lielāks bardaks, jo grūtāk orientēties, jo vairāk jāiegaumē.
Ja lietas ir organizētas pa atvilktnēm/plauktiem/kastēm/utt, tad ir jāiegaumē pa lielam tikai tās atvilktnes/plaukti/kastes, nevis kur atrodas katra individuālā lieta.
It’s inefficient to have to remember everything.
Spent your memory/brain power on more useful things.

es pa iekšējo galvas bardaku runāju

un like, es pats ta zinu, kur man kas atrodas dzīvoklī. vienkārši tur pa lielam nav nekādas dižas loģikas kāpēc tas tur atrodas.

= bardaks.

Organized chaos. Kamēr pats atrod un zin kur kas atrodas, nav ko piesieties cilvēkam par viņa lietu izkārtošanas metodēm. It īpaši viņa paša mājā.

3 Likes