Ko Tu šodien darīji?

Juu, jo pilsētas svētki

Tiku storijā pilnīgi

Tomēr interese nav vēl pazudusi :smiley: Ceru, ka sanāks vienu dienu parādīt kādām kā spēlē DnD. Ir bijusi liela interese izmēģināt un saprast, vai mans radošums tur līdzi.

1 Like

Esmu pid friziera- un viņai fonā iet simpsoni…Kāpēc neviens man nepateica ka Skrastiņš šos vairāk neierunā???

What is this shit

Uztaisīju vazāšanos ar draugu grupu, spoguļu klintis, Cēsu parciņi. Pabumbojām Smiltenē, un tad galda spēles vakarā. A good day.

4 Likes

Man jau no skolas laikiem ir bijusi tā mentalitāte, ka svētdiena, ir vnk diena pirms pirmdienas. Nekādi no viņas nevaru tikt vaļā un tāpēc man svētdienas paiet lielākoties gatavojoties mentāli jaunajai darba nedēļai. Ieteikumi kā no tā tikt vaļā?

1 Like

Man tā nekad nav bijis, can’t help. It’s just another day, same as all others.

Man reāli nav vairs tāda koncepta kā nedēļas nogale vs darba diena vai pat valsts svētku dienas, kas ārzemēs nav. Padoma nav, jo tas ir freelance rezultāts.

1 Like

Njā… man kā offisa cilvēkam viss šitas ir diezgan akmenī iekalts

1 Like

Office work kills your soul. Fuck offices.

Tas jau atkal ir biki pārsālīti, vnk tas ka man svētdienas, ja nu nav kāds foruma pasākums vai brīvprātīgo darbs, pa lielam ir vējā. īsti nav vēlmes neko iesākt, jo ehh “Rīt tāpat līdz sešiem darbs”

1 Like

man svētdienas liekas ideāls laiks, lai būtu veļas diena, mājas tīrīšanas diena un overall chill pill day ;3

2 Likes

Var mēģināt piektdienā veltīt 30-60min pirmdienas plānam, lai tu jau zini, ko lielos vilcienos jaunnedēļ darīt un tad mentāli norobežojies, vispār par darbu nedomā divas dienas, jo plāns jau ir zināms un tev par to nav jāuztraucas vairāk.

2 Likes

Par to bija vairāki ziņu raksti un komentāri.

Bet nu lol, tagad pēkšņi izskatās, ka šis ierunās, pēc kādas gada pauzes.
Nu baigā sakritība xd

1 Like

image

4 Likes

if you enjoyed it, its not wasted ;D

2 Likes

Svīstu gan dēļ uztraukuma/gan karstuma un zvanu/atbildu uz zvaniem non stopā…fun times

1 Like

Valmieru piemeklēja negaiss, tagad tiešām priecājos ka vakar biju mežā nevis šodien, kā oriģināli biju ieplānojis.

2 Likes

tagad rīgā drusku negaiss, huhu

1 Like

Es caur austiņām un Witcher dzirdēju pērkona dārdus :scream:

2 Likes

pamale uz juglas, teikas, purčika pusi baigi zilā, pilina, bet centrā baigi nedzird pērkonu

tagad arī centrā līst…un krusa…un pērkondārdi nāk tuvāk

1. stāvā ar šitādu krusu…maj reāli bail paliek. liekas ka kādu logu čist tūlīt izsitīs ārā
1 Like