Ko Tu šodien darīji?

Starp darbiem pat ja uz vietas ir motorzāģis un līdzi arī viens, tā par nostaļģijai pazāģēju ar lielo rokas zāģi. Diena šķita visai léna bet tā pat tika daudz maza un liela padarīts.

Uz vakaru biju savācis pērnos izpļautos krūmus un izpļāvis placi ugunskuram. Gaidīti negaidīti sanāca sešus metrus augsts sārts

8 Likes

Neesmu spēlējis Rise of Fenris, bet pēc apraksta konceptuāli izklausās līdzīgi. Abas kampaņu spēles ar slēptu saturu, bet tur arī tā līdzība beidzas, jo Oathworne ir pamatā boss battler.

Kinda looks like one of my favorite GIFs:

Izskatās pēc kaut kāda fire spirit summona. Kārtīgs Latvju pagāns.

1 Like

Pilsoņa pienākums izdarīts- var iet zāģēt malku

3 Likes

Esmu ar ģimeni no vakardienas Zvirgzdes ezerā. Šodien nozvejojām pāris zivis un tagad top zivju zupa. Murkšķu audzētava arī tepat netālu un aizbraucam ciemos. Ļoti jauki - kundze savos 80 gados un par viņiem rūpējās, cik car. Murkšķīšiem resni vēderiņi, kuros varēja ieķerties nedaudz, kamēr devi burkānu viņiem.

Aizbraucām uz Alsungu, lai nu tad pirmo reizi pamēģinātu sklandrausi. Pamanījām tik jauku un mīļu kundzīti, kura smaidīja un māja mums. Metām riņķi un braucām pie viņas. Paprasīju dažādus jautājumus un man pajautāja, vai negribu redzēt kā tos cep - mani ieveda mājā, kur satiku vīru. Abi cienījamos gados. Pajautāju par vēsturi, par māju, par recepti - un tas viss, kamēr manējie gaidīja mašīnā :sweat_smile: Uz ceļavēju mani vēl pacienāja ar rabarberplātsmaizi, izrādīja māju utt. Dikti jauki ar šādiem cilvēkiem parunāt.

6 Likes

Nobalsoju. Ceru, ka lielākā daļa forumiešu arī to izdarīja, lai nedotu iespēju vietējiem fašistiem nākt pie varas. Mums jau ar vienu spiegu pietika Eiroparlamentā.

5 Likes

I effing hate YouTube -.-
jau apmēram 12 gadus manā youtubes acc bija amv video nu kuru nevienam dzīvot netraucēja un pat bija samērā populārs pat komentāri bieži iebira

Un tad es šodien izdomāju atvērt e-pastu un ko es ieraugu ir šis

3 Likes

Oi, youtube un copyright takedowns ir vispār pilnīga dirsa.
Tur kaut kādas absolūti kreisās kompānijas kaut kādos līkos veidos dabū tjipa tiesības iesniegt copyright takedownus, un tik bliež.

Also, neesmu skatījies, bet šis video visticamāk ir pa tēmu:

nu nez jo youtube izmeta man daudz video ar to dziesmu, bet tieši šo video nemaz nerādīja :owocry:

Es viņu beigās izdzēsu jo kaut kur bija minēts ja pati neizņemšu laikā tad viņi paši to izdarīs un es dabūšu strike… tā kā man jau viens it kā kaut kad bija, negribējās riskēt ar konta pazaudēšanu

Šodien (a.k.a pirms 2 nedēļām) patukšoju savus iekrājumus un beidzot pievienojos PCMR

12 Likes

Welcome.

Pateicos
Savos meklējumos pēc estētikas gan pieļāvu dažas kļūdas komponenšu izvēlē, bet prieks ko sniedza pirmais veiksmīgais POST bija neizmērojams.

1 Like

Love the white aesthetic!

80+ gold. Good, good.

Damn you went all in i guess 4k ready ?

4060 nav 4k ready, LOL

4k knapi ar RTX4090 pietiek, ja grib vairāk par 60fps. Atkarīgs no spēles arī. Dažām 4080 der. Bet high framerate > screen res imo.

3 Likes

Cik tad vram vajag 4k? 4gb vram domāju pietiek.

1 Like