Es pieļauju tas ir mazāk par vram bet vairāk par bandwidth
8Gb VRAM ir minimums priekš 4k un pat tad atsevišķās spēlēs augstākā labuma tekstūras neuzliksi. Man ar 3070Ti 4k arī nespīd, bet 2k lielāko daļu spēļu var pavilkt.
Un atmiņa nav vienīgais limits, 4k pacelt ir četras reizes smagāk par 1080p, tāpēc ātrumu vajag vairāk nekā atmiņu.
Sildīties vannā un dzert zāļu tēju…fucking nice
Man gan patīk iet tik karstās vannās, ka tur tēja būtu drusku pa daudz.
Boiled inside AND out?
Uh, izklausās pēc ģībšanas receptes. Nebūtu jau pirmā reize… xD
Noģībt vannā izklausās riskanti AF!
Tā gan, nav optimāli. Man no karstuma gan ir palicis slikti tikai kad es esmu gulējis un tad piecēlos.
sooo satisfying
Afigec. Vakar tieši sapotējos uz encifalītu, un jau vilcienā sajutu ka kaut kas pa roku rāpo… ērce!
P.s. sen nebiju potējies, negaidīju ka vakcīna maksā 40 eur?!
Dārgs prieks, jo jāpotejas vairākas reizes.
Kopš bērnības, kad mamma vedi mani uz poliklīniku kliedzošu/raudošu, ne reizi neesmu potēnusies
Es gan esmu apzinīgs, tiklīdz ērču potei tuvojas derīguma termiņš jau piesakos pie nākošās. Neies jau riskēt ar encefalītu
Vismaz tas ir ar logaritmisku līkni. Pēc pirmās otra seko pēc mēneša, tad 5, un tad ik 5-10gadus
yeah well no pagaidi 5 gadus būs 100 eiro xd
Man tā liekas, ka mana ģimenes ārste pati sauc potēties pret encefalītu, nekad neesmu pats pierakstījies, bet kaut kad pirms kādiem pāris gadiem bija izsaukums. Nevaru iedomāties, pret ko citu varētu tā potēt.
Pret difteriju?
Varētu būt, es neatceros.
Tuberkulozei pote bij vienreizējā, vne?