Ko Tu šodien darīji?

Es domāju, ka tā ir vienīgā, kurai ir īpašs uzaicinājums no ģimenes ārsta :D

1 Like

tikko pamodos no foršas jaudas snaudas ;D

3 Likes

Tev pat kāds airus uzticēja? :hushed:

2 Likes

Man bij home improvement diena, nopirku jaunu spilvenu, pakaramos, kastes lai saorganizētu mākslas piederumus, lampu ko pie tvaika mosūcēja piestiprināt. Pāris bildes copypro izdrukāju, beidzot blenderi nopirku un garšvielu skapi sakārtoju

3 Likes

Simple but lovely

6 Likes

Atmiņu dēlis ar papildināts ar smuku spalvu

5 Likes

Skatos esi visai lielā mērogā izdrukājis, cik ņēma par lapu?

printēju A4(bildē izskatās bik lielāks formāts bet nav) - pa bildi 1.80 eiro

Beidzot izlēmu izmantot saldētavā esošos augļu gabalus…sanāca kkas pa visu saldējuma kokteilim un slushijam

Recepte
2 saldēti banāni
Multi augļu sula
Tio plombīra desa
Puse saldēta kivi
Sauja saldētu zemeņu
Sauja svaigu zemeņu

1 Like

Pabeidzu un iemēģināju savu DIY projektu, lai uz Līgo varētu ekspluatēt. Palika tikai līdz dzelzsceļam aiziet nospert akmeņus. :smile:

7 Likes

Ooo, nice. Bet, tie ķieģeļi nesāks baigi drupt no karstuma?

Nevajadzētu, tur krāsns ķieģeļi ietver kurināmo telpu un vēl starpā ir izolācijas materiāls. Sliktākajā gadījumā tā problēma varētu rasties pēc ±10 gadiem skatoties pēc nolietojuma.
Vēl palika ārējās sienas nosiltināt un apšūt ar melnaksni, bet tas kad nākamo budžetu sev izplānošu. :smile:

1 Like

Noice Thats Nice GIF

Izgāju pastaigāties, atpakaļceļā uznāca lietus. Kājas slapjas.

Bez lielās somas šie 15km pagāja kā sapņaina vakara pastaiga, vienkārši fast travel pilnīgi

1 Like

Ja es braucot uz ezeru uzvelku Akatsuki peldšortus un hūdiju-vai tas skaitās kā kosplejs?

4 Likes

I vote yes.

2 Likes

Ja es nākot no upes mājās peldšortos, bet bez hūdija izmežģīju potīti gandrīz pie dzīvokļa durvīm un izsitu robus celī un elkonī, vai nakts pelde bija veselīga?

2 Likes

Varbūt emocionāli bija veselīga bet ne fiziski :D

2 Likes

Esmu atlidojis uz Nīderlandi uz nedēļu. Pašlaik Amsterdamā. Apciemošu savus internacionālos draugus un apskatīšu vietas, kuras iepriekš neesmu redzējis.

Nīderlandē sajūtos bieži kā mājās - un to varu izjust. Un bieži izskatos kā ārzemnieks. Īsti neko nebildēju un izvelku telefonu tik lai apskatītos, vai eju uz pareizo debess pusi. Man šodien jau divi cilvēki paspēja uzjautāt, par vilcienu platformām. Kā atpazīt pareizos. Un prasīja, ko lai apskatās Amsterdamā, tiklīdz pastāstīju, paprasīja vai var nolīgt manus pakalpojumus uz dienu :sweat_smile: Un prasīja norādes par pilsētu.

Amsterdama pazīstama ar daudz lietām, bet laikam divas, pamanāmākas ir sarkano lukturu ielas un daudzie kafijas veikaliņi, kur var atrast dažādu “tēju nolēmumus”, ka kājās lokanība parādās. Esmu hostelī - un tur šo smaržu var izjust. Saimnieks ir spānis - iedeva voučeri par brīvu kokteili. Uzmoķīja “Tequila Sunrise” un pateica, ka glāze par mazu, uztaisīs otru bezmaksas ar :sweat_smile: Man nedaudz pietrūka šādas internacionālas pieredzes.

Šodien apciemoju daudz grāmatu veikalu - jo muzejus un visus namus esmu redzējis iepriekš. Uhh - kā man patīk, kad visas grāmatas ir angliski un varu atrast Terry Pratchett Discworld noveles pilnā plauktā… Sapirkos jau. Un uz vienas ielas vari atrast ķīniešu, grieķu, kolumbiešu, etiopiešu u.c restorānus. Katru dienu plānoju aiziet uz kādu “random” nacionalitātes ēstuvi un pamēģināt kaut ko no viņu virtuvēm.

8 Likes

No jāņiem aizbēgi prom ja?

Nīderlande ir manā bucketlistā bet pagaidām maciņam( un skopumam) daudz tīkamāka ir austrumeiropa

Njā…es pat pēc vairākiem Rīgā pavadītiem gadiem joprojām izspēlēju “A es arī no laukiem” kārti jo pats lāgā nezinu kur kas atrodas un pastāatīt kā tur nonākt.

1 Like