Nja - sanāca tur būt 6 stundas. Priekš manis tas ir nenormāli daudz. Sapratu, ka šeit TIEŠĀM ir ko darīt veselu nedēļas nogali. Nu tik daudz aktivitātes.
Tomēr pirksti arī neizturēja un ko arī pats nopirku. Man nebija joprojām neviena Funko figūriņu. Vienā veikalā staigāju un redzu uz zemes 5€. Skatos, neviens ap piecīti nav. “Well, dont mind if I do”. Piecītis aizgāja Funko POP Himejima figūriņā. Nu nenormāli daudz tur to bija (pat figūriņas kas maksāja 425€), bet nevarēju atrast, kas pašam tik ļoti piesaistīja.
Bulbazaura plīša rotaļlietu ar ieķēru. Un draugam, pie kura šodien paliksim, Saitamas “Training plan” t-kreklu un 3D “cookie cutter”.
Jāsaka, ka es biju gaidījis ko “vietēju”. Nebiju gaidījis aktierus no seriāliem. Tur bija robotiņu klubs, kurš izveidoja robotus no Star Wars. Vaska figūru šausmu māja. Vesela zona priekš E-sporta (kur bija nīderlandiešu pro komandas), kur, interesanti, bija arī armija (Nīderlandes). Viņiem bija Boston Dynamics robots, kā arī - VR, un pat īpašas spēles, kur pārbaudīja kaut ko ar krāsām, refleksiem, ātrumu utt. Interesants un visnotaļ veids kā rekrūtēt jauniešus - un izmantot viņu geiminga “skills” kā daļu no armijas.
Tur bija arī retro & vintage stūrītis. Komiksi tajā plēvē, vecas galda spēles, figūriņas no Amerikas 70.gadiem.
Visādi īsti propi - Jurassic Park zona ar mašīnu, Ghostbusters ofiss. Milzīgs Star Wars lidaparāts.
Pamanīju, ka Hazbin Hotel lielā cieņā šeit. Kā arī - daudzi pirka Tengen Uzui figūriņas.
Nu šis tiešām bija lielākais cons kādā jelkad esmu bijis. Novembrī viņiem būs ziemas edition, ja nu kādam interesē. Es pat visu neizstāstīju, kas tur vēl bija (bet redzēju arī milzīgu Gundam kasti puse no mana auguma).