Ko Tu šodien darīji?

Nolikos slīpi ap 22:20, pamodos ~3:20… WTF?
Novārtījos gultā līdz ~9:00, tā īsti vairs neaizmigu, tikai pa pusei, uz atsevišķiem sapņiem.
Something’s off, this has never happened to me before…

Pasēņojām mazliet un paēdām ogas

8 Likes

pirmā darba diena pēc atvaļinājuma…pain

3 Likes

sēžu un domāju…vai gribu laist nopeldēties pa taisno no darba(dvieli un peldbikses somā jau iemetu) vai vispirms ieskriet dzīvoklī un tad. No darba uz ķīpsalals pludmali sabiedriskie iet bieži nekā no mana gala…bet tādā gadījumā ir lielāks risks, ka kautko nočieps nekā gadījumā ja maku atstāju mājās un dodos turp tik ar etalonu kabatā

1 Like

Mjā, šodien pludmalē būs VARZA… Es neriskētu.

Tikai ar etalonu, protams, drošāk. Teorētiski vari arī iemest savas kartes aiztaisāmā plastmasas maisiņā un ņemt līdzi peldē. :D Kā saka, starp vaigiem.

3 Likes

20 posts were split to a new topic: Velna salāti Mainkraftā un tālās legālās zemēs

Bet mainot tēmu no velna salāta - turns out mana māsīca ir tikusi projektā kur būs jāizstrādā LV stends kaut kāda krutajā expo kas pēc diviem gadiem būs japānā( uz kuru viņa arī pati brauks), un man būs jāpalīdz iebraukt turienes popkultūrā, jo viņa vsp nifiga nerubī

2 Likes

Opā - ar ko māsīca nodarbojās, ka šāda projekta iespēja parādījās?

Ķipa mārketings…bet viņa ir strādājusi viss kaut kur kā viss kaut kas

Oho - un ko viņai būs jāreklamē tajā izstādē? Kāds noteikts produkts?

Tik sīki nezinu.un viņa pati ar ganjau, jo pagaidām tik bus uz pusslodzi, jo pašlaik vēl strādā pie papīrfabrikas revitalizēšanas

Liku galdā Dwellings of Eldervale:

4 Likes

Dušai krāns salūzis, kkada mikroplaisa, ūdens tek, man vienam nogriezt viņu nevar, tad sanāk kādiem 3 dzīvokļoem reizē, tagad dzīvokļa īpašnieks tur ņemās, domā kā salabot

Principā pa brīvdienām maisītājs esot jāmaina, un dzīvokļa atslēgu jāatstāj viņam

3 Likes

Johaidī, tai būtu jābūt obligātai prasībai, ka katrā dzīvoklī var aizgriezt ūdeni centrālajai ūdens padevei. Man gan virtuvē, gan vannasistabā ir vārsti. Vispār vārstu labāk likt visur, kur vien var, pie katra atzara - kad savajadzēsies, un nebūs, būs TĀDS gemorojs…
Jāsaka viņam, lai izdara tā, ka atslēdz ūdeni stāvvadam un piemontē klāt vārstu visam dzīvoklim, pie galvenās izejas uz dzīvokli, un tikai pēc tam kaut ko dara ar maisītāju.

Ehh…ne jau es kā īrnieks mācīšu kā apsaimniekot

pepeconfused
Ja apsaimniekotājs ir dalbajobs… Vārstiem katrā dzīvoklī bija jābūt principā. Katru reizi, kad krānu maini, noslēdz ūdeni 3 dzīvokļiem? Tas tak ir aptaurēti!
Vienkārši paprasi.

1 Like

Vakar bija produktīvā diena, šodien slinkā, pat neizgāju no mājas iekšā, ārāk pārāk karsts. Ar braču toties noskatījāmjes puss in boots franšīzi

2 Likes

Uh - man ļoti patika “Puss in boots: The last wish”. Ļoti netradicionāla - un veids, kā bērniem jau agri pastāstīt par “nāvi”. Interesanti, ka šī ideja par Runča pēdējo dzīvi tieši dzima, kad Antonio Banderas piedzīvoja sirdstrieku. Viņš “screenwriter”-iem atklāja, ka baidās no nāves, par saviem pārdzīvojumiem. Un to, ko Antonio izjuta dzīvē, viņi izlēma ielikt arī filmā, kas, jāsaka, bija fenomenāls gājiens. Tā tiešām bija burvīga animācijas filma ar lielu sirdi.

Tikai žēl, ka DreamWorks neizdarīja to pašu ar Kung Fu Panda 4, kur viņi varēja ielikt kādu “redemption arc” ar Tai Lung - tā vietā, mēs dabūjām tikai pāris minūtes ar to tēlu.

3 Likes

Vakar nopirku steam izpārdošanā un paspēlēju, neparasts sižets :sweat_smile:

4 Likes