Spiediena nebija, pats jau labi sen biju domājis, ka varētu prikola pēc noprovēt - ja palīdzētu atslābināties, atpūtināt nervus, tad būtu labi.
Nebija nekādu efektu, es pats jautāju pārējiem, un neviens pats no sevis arī nekādus novērojumus neizteica. Vpročem, es pats pārējos nekādas ārējas izmaiņas vispār nepamanīju, kaut gan viņi teica, ka ir. A man čuš…
Nebija.
Tie jau būtu ziediņi, es tajā Origo topikā iemetu tiktoka video, kur stāstīja, ka tur opiāti esot klāt bijuši!
Honestly, same, mans sencis pīpēja kā skurstenis, pie tam dzīvojamajā istabā. Man liekas, ka es noprovēju tikai tāpēc, ka čoms baigi bāza virsū, bet tā man tā smarža riebjas, it īpaši, kad augšējais kaimiņš iet no 5. stāva uz leju ar prīmu rokā un piesmirdina VISU kāpņu telpu, vai pīpē pa logu un man tie dūmi nāk ar svaigo gaisu iekšā un sapiš visu. Momentā noskaņojums dirsā.
Moš tāpēc nejutu nekādu efektu, jo jau tā biju labā noskaņojumā un relaxed… Bet hz, tam tak it kā būtu jābūt jūtamam.
Sorry, es šo visu jau biju sarakstījis, kamēr tiku līdz tavam pēdējam komentāram