Oh yeah, aizmirsu pateikt:
vakar pamēģināju pirmo reizi mūžā zālīti. Didn’t feel any effects. Yes, I smoked it correctly (I had “instructors”).
Which reminded me, ka 12 gadu vecumā arī parastās cīgas smēķēju, toreizējā labākā drauga mudināts. Arī no tām man nebija nekāda efekta, tāpēc tikai pusgadu smēķēju un arī tad tikai kādu 1-2 cīgas katru reizi, kad tikāmies, ne vairāk.
Ko ta šitā izdomāji?
nesaki ka apkārtējo spiedienam prosta paļāvies
Tā jau tas ir, man arī radies priekšstats, ka zālītes iespaids ir atkarīgs no lietotāja mentalitātes.
Vai arī tu esi viens no tiem cilvēkiem, kas pats domā, ka nekāda efekta nav, bet apkārtējie gan efektu redz :D
Jāsaka, ka Latvijā ar tām var nedaudz iegrābties (un var arī nebūt labi). Ja gribi tiešām izjust to pa īstam, bieži jau tomēr saka, ka Nīderlande ir laba vieta, kur izmēģināt.
Šeit pat ir “artisan patissiere”, kur “space cakes” izskatās pēc kaut kā tāda, ko varētu dabūt Michelin restorānā Un tīri garšīgas. Pirms 2 gadiem ar pazīstamo izmēģinājām un tad laidām pa Amsterdamu.
Atkarībā no pašas cigaretes, ko lietoji, vai tajā bija arī piejaukta tabaka? Ja tā, tad tas arī var spēlēt lielu lomu (tīrā veidā ir labāk). Un atkarībā, kas par strain - ir tādas, kurām ir maigs efekts, ir tāds, kurām būsi miegaināks, būs tāda, kura liks justies enerģizētam, tad radošam utt.
bet kur tas kaifs, ka nejūties kā noziedzinieks, klusumā dzīvoklī mēģinot jointu satīt. Pieļauju ka daļai tieši tas nelegālums patīk
Nē, nu - jāsaka, ka cilvēki to vairāk lieto, jo tā patīk vairāk nekā alkohols. Ja to lieto ar mēru un ne tik bieži (atkarība jau rodās, ja katru dienu un pa 4-5 kasīšiem. Bet ja pāris dūmi kādu reizi mēnesī vai divos, tad vismaz pašsajūta ir labāka nekā pēc alkohola. Un papildus tam - ja uznāk aktīvais vai radošais, tad vēl superīgāk Es sāku rakstīt vairāk, veidot mozaīku skices utt.
Tādēļ jau daudzi muzikanti, mākslinieki ir zem kaut kā, kad kaut kas tiek veidots.
Piemēram, ticu, ka Teletūbiju radītāji noteikti ko bija salietojušies, pirms to šovu izveidoja
Nu skatoties kā čomi reaģē pēc zāles, tur tas radošums ir tāds…ka nāk ārā kopā ar pussagramotām nūdelēm un solījumiem “Ka nekad vairs”. Bet nu labi, tā ir LV dabūnamā manta kur ganjau velnrutki, driģenes un latvāņi sabāzti iekšā
Bet nu pieņemot ka ir tīra manta un pareizā šķirne…es tā pat baidos ko mana jau tā spēcīgā fantāzija izdomās darīt. Ka tik neizdomāju,ka “Hmm, šis ir labāk” un nepārvācos uz dzīvi pats sev galvā
bet nu labi, man pret jebkādām cigaretēm ir baigie aizspriedumi jau no bērnības. Mātes brāļa mājā viss bija ar cigarešu dūmiem piesūcies, un man legit palika slikti katru reizi kad bijām ciemos. ar laiku, jebkas cigarešveidīgs pievienojās šai kategorijai. anti-pavlovian response jau izveidojusies. es fiziski nespēju sevi iedopāties pīpējam, man error metas smadzenēs
Tur jau nekādas halucinācijas no šitā nerodas. Tik garastāvoklis un pašsajūta mainas.
Izklausās ka tavi draugi, vai nu miksēja ar alkoholu (slikta ideja) vai pārforsēja kas arī nav ieteicami
Ja gribas pamēģināt bet riebjas cigaretes, var uztaisīt space cakes. Nav dūms bet ir efekts.
Nu nez, čuvaks apzvērēja ka hitlers bdsm kostīmā šim dxinās pakaļ
Yes. Nemiksēt nozīmētu būt skaidrā. Un skaidrā viņiem šitāda ideja noteikti nerastos
Nu nez…negribas ar likumu spēlēties. Valsts sektors zin kā
Fun fact! Uz dažiem cilvēkiem edibles nestrādā, vismaz ēdot. Ir kaut kāds enzīms kas cannabiodus neitralizē
Tad tā nebij tīra zāle. Kkas piejaukts tur bija. Vai arī visp nebij zāle
Domāju ka kamēr tu to nedari uz ielas un uz darbu nāc skaidrā, viss būs čotka
Num kautko šis tur tina taja laivu braucienā
100% ka kaut kas piejaukts klāt. Nekam šādam nevajadzētu rādīties. Esmu to pats mēģinājis Nīderlandē, Kanādā (abas tā ir legāla) - arī tajās abās nekas nebija. Vairāk jau relaksējošs efekts, kas paceļ emocijas (tādēļ to tikai darīt, kad jūties labi un nekas tajā dienā nenomāc). Un kā jau arī pareizi teica - jaukt kopā ar alkoholu nevajag, tas ar neko labu parasti nebeidzas. Ja lieto vienu, tad vienu.
Bet jā, “edibles” ir viena no opcijām. Tie arī ir gumijas konfekšu veidolā, kūciņas, cepumi utt. Apēd vienu un jutīsi efekti 30min vai 3 stundu laikā.
Es lielu daļu no tās kompānijas skaidrā vsp neesmu redzējis XD. Nejaukt alkaholu kopā ar jebko būtu grūtu
Un par to ēdamo ieteikmi - tur droši vien no paša svara atkarīgs ne? Jo man pie alkaholu vajag ievērojami vairāk lai piedzertos. Domāju ka te ar tas pats
A piemēram…picā tos var iecept? Vai pie gvakamoles piešaut
Nepamēģināsi, neuzzināsi :D
Nu tad jāsaka, ka viņi to lieto visnotaļ nepareizi Un ka redz lateksa tērpā ietērptu Hitleru, būs norma.
Par to svaru, tad kā kuru reizi, ja godīgi. Man abas divas draudzenes, kas atbraukušas līdzi uz Nīderlandi, ļoti gribēja izmēģināt space cakes, tā nu aizvedu uz vienu vietu. Apēda. Bet teicu, lai pa mazam gabaliņam un gaida savas 30-40 min pa starpam. Tā nu es abas uzmanīju un pats biju skaidrā. Pagāja kādas 3,5 h, bet kad “uzsita”, tad “it hit like a fucking truck”, kad mazāk gaidi un pēkšņi. Vienai patika un otrai nē
Tur drīzāk ir jāskatās cik grami ir pielikti un jākonsultējas ar to, kas pārdod (ja nu uz oficiālu vietu dodies). Un pirmajai reizei - OBLIGĀTI ērtā vietā un ar zināmu kompāniju.
Bet vai picā - tas ir iespējams. Bet, tur nelieto to pašu ziedu, bet gan viņi vāra to ziedu sviestā vai eļļā, uz mazas uguns. Tās beķerejas ir interesantas - viņi pastāstīja man to procesu ar. Bet iespējams gan jau ir.
Bija tas cooking show Netflixā - “Cooking with Cannabis”, kur to lietoja dažādās restorānu receptēs. Var uzmest aci un saprast, kā to lieto
Aaaa, man likās ka tur prosta tās lapiņas vnk pieber klāt, takā parastu garšvielu
Var jau viņus saprast. Tie nav cilvēki kas lietotu lai uzlabotu radošumu vai atslābinātos. Tur mērķis ir vienkāršs - piepist seju. Bet nu reizēm ar tadiem ar jāpatusē
Spiediena nebija, pats jau labi sen biju domājis, ka varētu prikola pēc noprovēt - ja palīdzētu atslābināties, atpūtināt nervus, tad būtu labi.
Nebija nekādu efektu, es pats jautāju pārējiem, un neviens pats no sevis arī nekādus novērojumus neizteica. Vpročem, es pats pārējos nekādas ārējas izmaiņas vispār nepamanīju, kaut gan viņi teica, ka ir. A man čuš…
Nebija.
Tie jau būtu ziediņi, es tajā Origo topikā iemetu tiktoka video, kur stāstīja, ka tur opiāti esot klāt bijuši!
Honestly, same, mans sencis pīpēja kā skurstenis, pie tam dzīvojamajā istabā. Man liekas, ka es noprovēju tikai tāpēc, ka čoms baigi bāza virsū, bet tā man tā smarža riebjas, it īpaši, kad augšējais kaimiņš iet no 5. stāva uz leju ar prīmu rokā un piesmirdina VISU kāpņu telpu, vai pīpē pa logu un man tie dūmi nāk ar svaigo gaisu iekšā un sapiš visu. Momentā noskaņojums dirsā.
Moš tāpēc nejutu nekādu efektu, jo jau tā biju labā noskaņojumā un relaxed… Bet hz, tam tak it kā būtu jābūt jūtamam.
Sorry, es šo visu jau biju sarakstījis, kamēr tiku līdz tavam pēdējam komentāram