tas nosaukums, es nevaru XDXDXD
Tu te pēdējā laikā tik pozitīvi atsaucies par Nīderlandi, ka pilnīgi jāsāk plānot atvaļinājums. :D Ar salātiem vai bez.
vai tas vsp ir atvaļinājums, ja tu pagaidām nekur nestrādā tho?
Detaļas, Aleksi, detaļas. Tik jādomā ko šo visu izbīdīt tā, lai tas netrāpītos tieši jauna darba pārbaudes laikā.
ja es savu pirmo gadu izvilku bez atvaļinājuma, tu to arī vari
Es neesmu ņēmis atvaļinājumu kopš pagājušā gada janvāra, lol.
“mainkraftā” lai FBI atkasās xD
Tomēr ir sanācis kādu laiciņu tur padzīvot un veikt salīdzinājumus ar citām valstīm Šodien beidzot arī pats atgriezos - ieriktēju plīša Bulbazauru istabas interjerā, un centos pārdzīvot ellišķīgo karstumu.
Bet tomēr ir jāņem vērā, ka tur dārgākais būtu starppilsētu transports (lai gan vilciens ir ļoti ērts un foršs, tas tomēr ir dārgāks, kas varētu prasīt nedaudz vairāk kapeikas), bet, par laimi, viņiem arī ir lētie alternatīvi - autobusi, kas ir ilgāki, bet nav pavisam slikti.
Katrā pilsētā ir kaut kas savs, bet es noteikti ieteiktu apmeklēt citas pilsētas ārpus Amsterdamas, lai iepazītu to “īsto nīderlandisko atmosfēru”. Ziedu laukus, dzirnavas, koka tupeles, siera klučus - tos visus noteikti var atrast. Un plus - tur ļoti bieži notiek visādi “Con-i”. Visu laiku, kad esmu tur, vienmēr atrodu Tagad pēc divām dienām tieši būs TwitchCon Roterdamā.
Ja kādam interesē, kādi pasākumi viņiem tur notiek, tad skatieties šeit (tur tikai tā dīvaini kategorizēti pēc datumiem).
Izskatās, ka tajā konā, kur es biju, pat vēl nebija tas pats lielākais… Lielākais ir AnimeCon