Saskaldīju malku ko sencis pa nedēļu bij sazāģēji un savedu šķūni. Sviedri kā no ūdenskrituma tek
Es izgāju kādus divus riņķus Slay the Princess un manai pērtiķa smadzenei pietika. xD Es pat nezinu vai tur ir vienas patiesās beigas vai arī nē.
Pēc achievements skatoties, tur ir dažādu veidu endingi, bet nu jā, tur tie apļi ak tu kungs xD
Biju sporta spēlēs, kas arī ir prāta spēles. Abosulūti zaudējām, katru gadu uzvarēt nevar, bet bija interesanti šogad slepenās misijas iemiksētas - no citām komandām ir jāliek dalībniekiem kaut ko izdarīt viņiem to neapjaušot.
Vielgākie bija, piemēram, panākt lai novelk kādu drēbes gabalu, vai likt paskatīties tuvumā, kas rāpo matos. Ja spēlētājs to izdara, tad ir punkts. Ja spēlētājs pajautā, vai tā ir misija, punkts aiziet secen un vairs nevar tikt iegūts.
No vienas puses forši, bet no otras puses starpkomandu komunikācija principā izbeidzās, vai nu nerunā vai prasa vai tā ir misija uz jebkuru interakciju.
Tas, kas man izdevās, bija likt spēlētājam no melnās komandas uzmest monētu un dabūt ciparu, nevis ģērboni. Visu dienu mētāju to monētu, lai cilvēki domātu, ka man tāds paradums.
Tad sagaidīju momentu, kad bija jālozē, kura komanda ies pirmā pēdējā pasākumā eventā, un es piedāvāju uzmest monētu, lai gan visu dienu lozējām velkot ciparus no maisiņa. Viņš tā “nu labi, met”. Es super nervous “davai, tu uzmet”. Un viņš uzmeta. Un uzkrita cipars. Best feeling in the world panākt kaut ko ar tik mazu varbūtību.
Njaa šitā tev vairs nav skolas laika sporta diena
Moonwalk nodejot nevienu neizdevās pierunāt un uzrunāt ar citātu no TV šova un dabūt atbildi, kas arī ir citāts no tā TV šova ar neizdevās. Some were really hardcore. Mana roka nebija veiksmīga randomā velkot. Esmu diezgan drošs, ka tā bija šīs spēles agrāks izdevums: https://www.brain-games.lv/en/products/dont-get-got-2021
Ugh - noskatījos beidzamo Demon Slayer epizodi. Lai gan zināju jau ko paredzēt, kaut kā nenormāli pavilka - mūzika, ainas, emocijas un tas, ka tagad būs “the final arc”. Tādas pašas sajūtas pārņēma, kad bija Tengen vs Gyotaro un Rengoku vs Akaza… Tagad būs vēl vairāk šādu gabalu Žēl ka atkal jāgaida, nolāpīts.
Ah shit, man šķita ka šovakar kaut kas piemirsies. Rīt arī or diena.
CrunchyRoll arī tikko izziņoja, ka beidzamā nodaļa : “The Infinity Castle”, tiks sadalīta 3 atsevišķās filmās, kuras arī tiks izrādītas kinoteātros pie mums! Tā jau ir forši iet ar citiem uz šīm filmām, bet vells u’ elle, man būs jāgaida kāds gads starp filmām
Iekāpu vivi ar domu braukt uz kino, bet šams sākumā kavē 19 minūtes un tad kad beidzot atnāca nosprāga pavisam.
Cik ļoti vivi? RVR vivi, vidējais vai jaunais vivis? Dīzelis?
Pavisam jaunais elektro. Šodien lija visu dienu, pieņemu ar to saistīts.
Durvis ar nestrādāja, bij jāgaida līdz mašīnists atnāca noraut slepeno kloķi.
Lololol cik klausos neviens vivi nestrādā :D
tam kas brauc uz saulkrastiem parasti problēmu nav
Man šķiet vairāk korelācija ar smagu lietu, nevis maršrutu. Vivim lietainās dienās nevar uzticēties.
šodien uztaisīju pilno asins ainu, izrādās pietrūkst hemoglobīns, so guess what, uz veikalu pēc akniņām un jau sacepu un apēdu, nom nom ;D
Tagad jāuzdzer kāmēr akniņas vēderā, alkohols būs apjucis uz kuru aknu doties.
kaut nu tas tā strādātu
Pamodos 05:20.
Piecēlos 06:40.
Uztaisīju sviestmaizes brokastīs.
Ieslēdzu datoru.
Skatos - produkcijas serveris noplīsa burtiski minūti pēc tam, kad es ieslēdzu savu kompi… Yaaaaaay…
Mēģināju kkur 2h saprast, kas tur pie velna darās, entās reizes visu ko restartēju, kaut kā aizgāja.
Pusdesmitos izbraucu uz Stradiņiem, 09:55 biju tur, 5h!!! nosēdēju tur visādās rindās, no tām 5h tikai kkur 55 minūtes aizgāja reāli runājot ar ārstiem vai kaut ko darot (10 minūtes ar neiroloģi (afaik), ~15 minūtes asins analīzēm, 30 minūtes MRI).
Pacientu maz, ārstu vroģe pietiekami, bet visi TIK GAUSI!!!
Gaidīju asins analīzes kādas 40+ minūtes, beigās mani pasauca telpā ar kādiem 9-10 krēsliem, no kuriem tikai 2 bija aizņemti šīs 40 minūtes (neviens pacients negāja ne iekšā, ne ārā no tās telpas); ko māsiņas visu šo laiku darīja - man nav ne mazākās nojausmas, bet man noņēma asins analīzes 2 minūtēs (3 mēģenes), bik pavilka uz ģīboni un es vnk sēdēju tajā krēslā labi ilgi pēc tam, kad jau bija pārgājis.
Paliela vazāšanās no vienas vietas uz otru, reģistratūrā man iedeva izprintētu lapiņu ar step by step instrukcijām, kā nonākt galamērķī (like 5 steps), un pēc tam māsiņa vēl veda krietni tālāk un skaidroja, kā tikt ārā, bet es kkā pamanījos pa citu ceļu tikt
Labirints tur ir pamatīgs.
MRI kkā ne tā apgūlos, likās, ka galva bik šķībi, un austiņu stīpa tā spieda, baigi gribējās mainīt pozu, bet nedrīkstēja kustēties. Silti iesaku jebkuram, kam kaut kad būs jātaisa magnētisko rezonansi - iekortelējieties tā kārtīgi ērti, jo 30 minūtes gulēt neērtā pozā, kad VISPĀR nedrīkst kustēties, ir psc.
Pēc 5h tieku beidzot ārā, iekāpju taksī, skatos - kolēģe raksta, ka serveris jau pusstundu down… yaaaaaay…
Atbraucu mājās, 3.5h ņēmos ar to hlamu, visu ko izmēģināju, apdeitoju, apgreidoju, restartēju, visu, ko varēju atrast gūglē, jo error logi nedeva absolūti nekādu noderīgu info - vienkārši nginx randomā slēdzas ārā. Kāpēc? Nav ne mazākās nojausmas, vienkārši systemd slēdz viņu ārā un viss. Bet nafig netiek logots iemesls… Tagad kaut kā ar dievu un puņķiem uz pusēm turās, bet cik ilgi tā būs, moš kā nolikšos slīpi, tā uzreiz nokritīs, un ja tā, tad man vnk nav ne mazākās nojausmas, ko es tur vēl varu darīt, es ienīstu linux administration. Un sliktākais ir tas, ka nav neviena, kam palūgt palīdzību, jo cilvēks, kurš to huiņu saštellēja, neatbild uz ziņām un zvaniem (ne tikai man, bet vispār visiem no šīs kompānijas; nobloķēja manu numuru pēc pirmās reizes, kad es ar viņu sazvanījos, kgan saruna bija patīkama), un pārējie bijušie un esošie kolēģi nav eksperti šajā jomā.
Es reāli novecoju par 10 gadiem šodien. Worst day in at least 4 years.