LEGO konstruktoru stūrītis

pēc ilgām iekšējām debatēt, nolēmu sevi biki palutināt un nopirku sev Lego zen garden komplektu

Vajadzētu būt ka pasta nodaļā varēs pēc darba jau izņemt

7 Likes

Damn, tik foršs komplekts. Vispār nevajadzēja nemaz iet iekšā tajā Icons sadaļā, medieval town tagad kārdina :see_no_evil:

3 Likes

Oi, es rimikā redzēju šito, tā gribētos, man draugs bij google rādījis, kq kaut kādā lego sakura komplektā sakuras ziedi ir mazas rozā vardītes

Zinu pa ko runā tas ir cits, bonsai koka komplekte

1 Like

Tas dnd sets ar ir feins bet tiiiik daaargs

1 Like

Es vienmēr esmu metis aci uz to Titāniku… Bet tas nu točn ir dārgs mērkaķis… Tikai, cik noprotu, tas nav tik detalizēts, cik biju cerējis (tas ir - nav atsevišķas istabiņas vai nodalījumi). Ķip kaut kādas gultiņas un zemāka stāva nodalījumi ir, bet gribējās cilvēciņus, ēdamzāli, ikonisko pulksteņtelpu u.c

2 Likes

Tad tur mērogu vajadzētu lielāku, beigās būtu tikpat liels kā kanoe laiva

Ecto 1 ar baigi smuki izskatās, bet tas ir komplekts ko labprāt liktu ar kādu kopā jo viens izbesītos to darīt

1 Like

Pabeidzu. Tie lego noņēmēji ir tāds lide saver, cepuri nost

9 Likes

LEGO komplektiem izsenis paceļoties sen bija laiks speciālai tēmai. Kā arí šorīt uzdūros šim
https://youtube.com/shorts/tKXr94xaWT4?si=gOQf0EQE4G-KIMm5

1 Like

šiten ir relatīvi maz ļoti radošu detaļu pielietojumu, bet tie ko piefiksēju - mazajām eglēm pamatā ir urbja detaļa. ķiršu stumbri lielākoties ir no dinozauru astēm taisīt. bonsai kociņš - mechu pirksti un minifigūru velosipēda daļas, tiltā daudz star wars droidu rokas, un ūdensrozožu lapas ir no minionu galvas detaļām taisītas

1 Like

Aliexpresī atradu to ar rozā vardītēm xD

3 Likes

lego vsp šitā varde patīk, to ļoti daudzkur izmanto

1 Like

Ļoti detalizēts raksts par to vardes detaļu

2 Likes

this is actualy very cool

3 Likes