Parādi savas puzles 🧩

par cik man pašai ļoti patīk risināt puzles (sudoku, nonogram, krustvārdu mīklas utt) un arī likt klasiskās puzles, iedomājos, ka vajag uztaisīt tēmu par puzlēm! :jigsaw:
tātad dalamies ar savām puzļu kolekcijām, kas var būt gan klasiskās puzles (jigsaw puzzles) like:

puzles kā brain teaser:

nonogramas vai sudoku vai krustvārdu mīklas arī skaitās (crossword puzzles etc):

:sparkles: fun fact:
puzles un krustvārdu mīklas var palīdzēt pret demenci vai vismaz aizkavēt tās attīstību. tās stimulē smadzenes, uzlabojot atmiņu, uzmanību un loģisko domāšanu.

2 Likes

te būs manas dažas:

vienu no tā @xHorrorGirlx uzdāvināja, varat minēt kuru :kawaii_potato:

also nesen @akitsu iedeva šito atrisināt:

6 Likes

Žēl ka šī tēma paradījās tad kad es jau visas savas puzzles jau pa visu pasauli esmu sadalījusi :D

1 Like

Šī tikai top izlase ar tām, kuras vairākkārt likšu vai kkādas interesantākas kā koka puzles, 3D, kkāda bumba, un mīļākā veida - wasgij puzles :sweat_smile: pārējais kambaros vai aizgājis citiem pužļu mīļiem

Un tikko atklāju, ka man šoziem pirkta un nesalikta vēl stāv :ok_hand: tādus miņukus vēl neesmu likusi :grin:

4 Likes

same gurl
manējās visas stāv pie brāļa ģimenes jo viņu sīcim vienu brīdi patika stelēt.
tagad pie manis ir tikai šī

un no @Rashomeow šis vēl

4 Likes

Man ir vēl viena gotiskā zīmējuma glezna noskatita Jāņu Rozē ,jāatrod tik laiks viņu aiziet nopirkt xD

6 Likes

Pašlaik ir 0 puzzles bet bērnībā bij daudz
Mīļākā bij ar og power rangeriem

Rs protams nesapratu kas ellē ratā te bija attēlots bet man patika

Ah ne, pardon, atcerējos ka tomēr atstāju sev vienu puzzli, mana pirmā 3d kristāla puzzle, kura iesāka manu kādreizējo kristālu puzzļu kolekciju :D

Un vēl man vēl kaut kur mājās mētājās matroškas suvenīrs no Ukrainas, kur palika tikai 2 matroškas, jo mamma uzskatīja ka manas mantas var dod mazajām māsīcām spēlēties kamēr manis nav mājās.

5 Likes

Man tikai divas ir:

6 Likes

Paldies par atgādinājumu @WizardsWild
Es tieši kā reiz vakar sadabūju :D

Tagad tik jāatrod laiks stelēšanai

3 Likes