Ko tu pašlaik dari?

Manā jau atklātā metode - sīpolu mizas sagraizi sīkos gabalos un ietin marlē kopā ar pašu olu un liec vārīties karkadē tējā+sāls +etiķis , un pēc vārīšanas atstāj tur uz kādu olas mirkstam tajā šķidrumā. Taisot viņas vaļā neaizraujies ar mazgāšanu, jo tai krāsai ir biki jāapžust. Rezultātā būs ļoti raibas, daudz toņu olas

Ja runa par otiņu krāsošanu, pamēģini kādu Faberžē olas dizainu nokopēt

1 Like

Es esmu ļoti pārliecināts, ka tur pat nav mēģināts iemācīt. Ja būtu, tad mutere tā arī būtu teikusi.

Fabaržē… būtu interesanti, ja man pietikt tam izturības :joy:
Ir doma pamēğināt dažviet ar dabìgo vasku uzzīmēt um tad iekšā krāsās,paskatītes, kas no tā sanāktu…

Skatos uz hipnotisko gredzenu

4 Likes

hypnotic futurama GIF

1 Like

Well looks like tomorrow last day of Khazan , at 85 deaths so far.

2 Likes

I wanted to post this! :smiley:

1 Like

And I’m done ! a great 9/10 game, not on the easy side, but overall was a great time, great story and combat was quite enjoyable.
In the end 50h+ 89 Deaths and 5 pushups per death, would recommend !

3 Likes

Tieši laikā Oblivion remastered izgāja tiko.

2 Likes

Oh no, 1k+h lost!

As a streamer, guess Im gonna go for it… After my last Yakuza game :laughing:

tikko izcīnījos ar UV sveķu ekrāna stikliņu. te difficulty level ir hard.

nezināju, ka tādi pastāv un gribējās savā īpašumā uv spuldzīti termohromisko laku sastindzināšanai
https://www.rdveikals.lv/products/lv/395/570890/sort/5/filter/0_0_0_0/Full-Screen-Protector-UV-Lamp-Nano-Glue-Galaxy-S22-Ultra-5G-aizsargplēve-telefonam.html

1 Like

Arī nezināju, ka tādi eksistē. Tam ir kādas priekšrocības?

Idunnuh, man gribējās uv lampiņu xD
vismaz cik redzu smuki aizklājas uz ekrāna jau esošās švīkas, bet plaisas gan ir vēl saskatāmas. pats stikliņš arī šķita neraksturīgi elastīgs. moš ekstra labs optiskajiem nospieduma lasītājiem…

I Dont Know Ford GIF by FIA World Rally Championship

2 Likes

Oki… its time!

2 Likes

Getting roasted by co-workers :joy::smiling_face_with_tear: sākumā netīšam reaģēju ar sirsniņu nevis :+1:

5 Likes

Galvenais iemesls, kpc nopirkt :grin:

Can someone explain… the f is this…

2 Likes

Just jap things.
Kas par studiju? Interesanti vai tā ir pašironija vai japāņu jocīgums caur rietumnieku skatpunkta lēcu

Vnk Yakuza

2 Likes