Ko tu pašlaik dari?

Yakuza spēles vaitad nav wack in general?
Like a dragon vispār ir vesels pokemonu ripoff sidekvests kur tu ķer visādus urļikus, savāc komandu un cīnies ar citiem urļiku vācējiem

Sujidex | Yakuza Wiki | Fandom reku viņu pokedex pilnīgi
Sujimon Sensei | Yakuza Wiki | Fandom un šo profesor oak

2 Likes

Yakuza - Main story serious stuff… Sidequests - Goofy af… And I mean shitloads of minigames ← Yakuza in a nutshell.

Simply this one got goofy as main story… took me by surprise.

1 Like

3 Likes

tikko ar kolēģiem rāvām PUBG plus man gāja ieraksts. Laikam aizrijās videne, pēkšņi pazuda HDMI outputs. Ātri pārspraudu uz mātesplates izeju, bet tur arī nebija ?!

2 Likes

12 posts were split to a new topic: Par elektrības biržas cenām un lietu sildīšanu

Veļasmašīna, boileris, cepeškrāsns, viss kas enerģijas grauzoš.

Tam varu piekrist, nereti nogalē pat mīnusos ir :money_mouth_face:

1 Like

Nesaprotu kapec pamodos -_-

1 Like

Nolēmu uzskrāpēt sev vēl kādu aksesuāru telefonu kameru testēšanai

5 Likes

palasot pēdējos ierakstus, atcerējos, ka man taču “jaunajai” veļasmašīnai ir wi-fi un beidzot ir arī telefons ar pieklājīgu atmiņu, lai nokačātu app’u tā lietošanai ;D
nu ko, ieslēdzu mazgāšanas funkciju, sēžot 3 metrus no viņas, feelin’ like dj khaled

8 Likes

Pēc vakardienas dzīvokļa tīrīšanas nogulēju līdz desmitiem

1 Like

tas ir te kaut kur Rīgā?? Neiebilsti padalīties ar lokāciju?

1 Like

Mums te bija vesels topiks par šo.

ah tapēc likās kaut kur jau redzēts interjers lol
bet paldies par info :+1:

2 Likes

Well… my last Yakuza game was… meh… 6/10 wanted to put even 5/10… MAJIMA DESERVES BETTER !! :rage:
Just reused stuff from the previous game, even a bit worse… so yeah… Sad catto…

2 Likes

Oki, todays Stream was voted as subs so… ''A Terrified Teacher at Ghoul School! ‘’ it is :'D

1 Like

I dropped this off so hard. Ideja bija baigi feina bet tas skolotājs bija tāds ļureklis ka es nevarēju viņu ilgāk izturēt

Būtu daudz interesantāk ja tas skolotājs būtu no bs bijušais huligāns, kuram pie vienas vietas ka skolēni nav cilvēki

Ķipa

“Jā, es redzu ka tu vari pārvērsties par milzu skeletu, ļoti iespaidīgi. Bet tas neatbild uz manu jautājumu par logaritmu reizināšana”

4 Likes

Reminds me of old anime, just a gag one. at ep 5 so far, but I see why its weird, still holding on :'D

I do like the outro song, but the dislike the opening song quite a bit…

1 Like

Agreed. I let go at 12th, it was missing direction it could’ve gone.
It just made dynamic cleat ar ep3 and stuck to it pernamently.

Dropped at ep 7, became too much of a nonsense xD
Starting ‘’ The Daily Life of a Middle-Aged Online Shopper ‘’

1 Like