Ko tu pašlaik dari?

Cuz there was ‘’ Ko Tu šodien darīji? ‘’ then why not ‘’ What ya doing right now?
This seems random as hell, so I’m sorry about that.
As I start , atm watching ‘’ Bartender ‘’ for Mental Health Anime Sunday.
‘’ even if I’m not a drinker at all ‘’ :'D

1 Like

Esmu MiiT Coffee uz Lāčplēša ielas.

Ir labi, bet tā tīri priekš ēšanas man laikam labāk patīk te pat blakus Mazā Tetapija vai Nirvāna.

4 Likes

Looks cozy, and now I want to eat as well xD
But 6 more ep to go till I binge this anime.

1 Like

Klausos mūziku un domāju, ka man vajadzētu iziet pastaigāties un pievilkties un tad mācīties, bet nevaru uzreiz saņemties. :melting_face:

Uzrakstīju un tas nozīmē, ka man tas ir jādara! :sweat_smile:

1 Like

Ar viegli sāpošu galvu un tukšu sociālo bateriju ķeru rudeni āĝī

7 Likes

Now that sounds like a plan!
Esi produktivs :'D

1 Like

Lūkosim vai šis gūs saķeri. Atgādina BeReal.

Sēžu kebabfactory, iestprināties pēc 4 stundām vazāšanās pa rudeni, šķiroju bildes ko saglabāt

4 Likes

Biju sažāvējis garšaugus - tos sasmalcinu un lieku pa trauciņiem ziemai. Tagad palicis beidzamais - timiāns - birdinu kā Z-svētku eglīti.

7 Likes

Izklausās pēc darba, kas baigi labi ož. :D

1 Like

Nuuu - visi pirksti smaržo pēc bazilika, oregano, salvijas un timiāna tagad :rofl:

2 Likes

Not gonna lie, at least ya will smell nice for certain type of people :'3

1 Like

Pievilināšu itāļu vecmāmuļas :sweat_smile: Čilī piparus arī tikko novācu un likšu uz palodzes. Kādam ir ieteikums uz čilī - ko varētu darīt papildus?

4 Likes

Domāju vai taisīt tēmu ‘‘Ko Tu šodien darīsi?’’ xd

3 Likes

Instalēju Heavy Rain, kārtējo spēli datorā xD un kamēr instalējas, spēlēju Loop hero xD

4 Likes

Why not? Tas bija iemesls kādēļ uztaisīju šo, so we know who’s so bored that they would post something in this topic :innocent:
+it’s another way of connecting/sharing.
So the what ya gonna do topic is helpful for planning.

Guļu gultā mūsu noīrētajā mājā Kanāriju Salās un gaidu kad iesim uz minigolfu

3 Likes

Wait… Was that the one who yelled for the missing child? The meme game with a great story?

Heavy Rain? Dunno, tur kaut kas saistīts ar slepkavu Origami meistars :sweat_smile:

Laba manta.

Katru reizi apļi savādāki, netieku vēl līdz trešajam bossam :sweat_smile: