Veras jauns Krodziņš Rīgas Centrā '' Laika Bulvāris ''

Es par šo uzzināju tik vakar, un šodien biju apskatīties gatavības stāvokli.
Izskatās diezgan mājīgi un ar kafeinīcas lieluma telpām, varētu teik mazliet lielākām.
Šī vieta skaitīsies kā Ģimeniskais Krodziņš, jo lielāko ties tur var pasūtīt Ēdienu, var protams dažus kotēļus(iepostošu bildes apakšā).
Bet lielākoties tur būs Karbonādes/Zupas/Pamatēdieni. Ar diezgan pieņemamām cenām.

• Rīt uz atvēršanu būs 10% atlaide visam. Atrašanās vieta - Raiņa Bulvāris 31.

Tā kā mana bijušā kolēģe izdomāja atvērt, gribēju mazu reklāmu uztaisīt.
Un pats arī tur ieiešu :smiley:

Ow… piemirsu piebilst… jūs būsiet eksperimenta trusīši, jo viss ir pirmo reizi :laughing:

2 Likes

4 Likes

4 Likes

Un uz beigām Ēdienkarte.

4 Likes

Izskatās nice, vieta baigi laba! Covid laiki pagājuši, “naudas ir vairāk nekā jebkad”? :smiley:

zobošanās

Tavam bijušajam ir kolēģe? :scream:

Ya got what I meant :'D Ex Coworker :'D
Bija lielākā daļa sieviešu kolektīvs, but ow well…

3 Likes

Also, bērnu menu viss cepts, tas nav labi. Vajag svaigus dārzeņus - burkānus, tomātus, gurķus, papriku.

Ā… tikko sapratu kur tas ir. Tas laikam ir tās rozi, baltās mājas pagrabā pretī Origo. Blakus LU Matemātikas un informātikas institūtam.

Galīgi visu prieku gribi atņemt bērniem. :D

3 Likes

Lai šos ēstu brīvprātīgi (lai gan ēd jau tāpat, bet kad iziet ar ģimeni, grib kaut ko citu), ir nepieciešams tos iepazīstināt “jautrā veidā”. Grib vai nē, bet mazie jau tāpat sāks ar visu cepto. Šis jau nekas - galvenais, lai ikdienā kā tā ir balansētas maltītes.

Ja tām ceptajām lietām ir piedevā zaļumi un dārzeņi, kā tas ir lielākajā daļā šādu ēstuvju, tad viss ir ok

Es laikam biju absolūtais izņēmums. Man sasodīti garšoja dārzeņi - bet tikai kraukšķīgie - burkāni, gurķi, kolrābji, seleriju kāti.

2 Likes

Man, augot, pašam patika papriku un burkānus grauzt visu laiku. Bet atceros, ka omes ceptie kartupelīši vienmēr bija pašā topā.

1 Like

14 posts were split to a new topic: Es un mani vistas nageti

Oki, mans a kustās uz to vietu, gribu redzēt kas ir mainījies kopš vakardienas, jo biss vēl bija procesā vakardien :'D
Bet ja tomēr kāds aiziet, ja varat… nododat man visu kritiku ko vien varat iedomāties :'D

izņemot mani, to mīnusu neatņemt kamēr es neaiziešu xD

3 Likes

Now i get why i didnt wanna work as a bartender…

2 Likes

Nu, nu - kas notika?

Let me guess - people?

ofc people :laughing:

3 Likes

Simply… after not being social with people for 2 months… and 8 years of not talking much in the previous workplace, this is a bit annoying :face_holding_back_tears:

2 Likes

Drama = people. That how it is.

1 Like

Oki, tagad bildes kuras pats uzņēmu.

7 Likes