I’d go eat there if I had the option to. The entire vibe is great.
Exactly add medieval music and some candle lights type and you feel like back in time
Vakarā tik kreklā nesu ledu un uzkrēju virsu šīs vietas bandai
Atsaldēju knaģus , bet esmu jau mājās un slēdzos ārā… un rīt strīms, un tad atkal
Ceru, ka iedzēri siltu tēju.
amm… does room temperature energy drink count ? xD
Laikam pirms 2 ned., redzēju, ka terasi taisa, vēl nodomāju, pavasaris un sezona klāt, ka terases atjauno
Pēc bildēm tiešām feini, būs jāiesoļo kaut kā. Cenas standarta izskatàs.
Bet no bildēm tiešām tāda viduslaiku atmosfēra.
Terasi no 0 jātaisa, tur visu izremontēja un knapi paspēja uz attaisīšanos
Kāds svešinieks pa reizi ienāk, bet tā vairāk pazīstamie, pagaidām diezgan klusa diena.
NU arī tomēr vēl nav tāda baigā sezona manuprāt… jo palielam vieta manupra’t diezgan veiksmīga un laba…
Tik slava šai cietai nav laba, no iepriekšējajiem bāriem, cik man vecie draugi teica.
Pēc google maps var redzēt ka tur diezgan daudz pēdējos gados mainījušies tie krodziņi. Nez kas tai vietai vainas? Origo par tuvu?
Uhh tur bija daudz iemesli, gan vietas, gan cilvēku dēļ.
Es minēšu, ka vietējais kontingents varētu radīt problēmas (e.g. “Origo bērni”).
Šodien nē, bet vakar kamēr nebiju, bija iegriezušies lai pasēdētu, bet kad iedevām ēdienkarti, tad samulsa un aizgāja or ya mean the old drunktards?
samulsa
Nu jā, tādi tie izlutinātie sīkie ir, no viņiem neko nedrīkst prasīt, nesaprot…
Šodien sanāca būt tuvumā, atceros, gribu aiziet, bet are če - ciet
Nu tad nākam reiz
Really ? Cikos tas bija o.O
Vobšem, lkm gļuki ķer… idk
Es paskatījos Google kartē un tur bija, ka svētdienās nestrādājot, ieslējams ko pārskatījos… , tagad ielīdu, ka līdz 21:00
Pat ja otrs variants, vienalga biju pēc deviņiem…
Well, vismaz apskatīji ieeju, thanks for that
Es biju tik līdz 8 un pazudu mājās :'D