Veras jauns Krodziņš Rīgas Centrā '' Laika Bulvāris ''

I’d go eat there if I had the option to. The entire vibe is great.

2 Likes

Exactly add medieval music and some candle lights type and you feel like back in time :sweat_smile:

3 Likes

Vakarā tik kreklā nesu ledu un uzkrēju virsu šīs vietas bandai :laughing:
Atsaldēju knaģus , bet esmu jau mājās un slēdzos ārā… un rīt strīms, un tad atkal :face_holding_back_tears:

5 Likes

Ceru, ka iedzēri siltu tēju.

1 Like

amm… does room temperature energy drink count ? xD

2 Likes

Go Away GIF

3 Likes

No :smile: even if im out now… :face_holding_back_tears:

1 Like

Laikam pirms 2 ned., redzēju, ka terasi taisa, vēl nodomāju, pavasaris un sezona klāt, ka terases atjauno :grin:

Pēc bildēm tiešām feini, būs jāiesoļo kaut kā. Cenas standarta izskatàs.
Bet no bildēm tiešām tāda viduslaiku atmosfēra.

2 Likes

Terasi no 0 jātaisa, tur visu izremontēja un knapi paspēja uz attaisīšanos :smiley:
Kāds svešinieks pa reizi ienāk, bet tā vairāk pazīstamie, pagaidām diezgan klusa diena.

3 Likes

NU arī tomēr vēl nav tāda baigā sezona manuprāt… jo palielam vieta manupra’t diezgan veiksmīga un laba…

Tik slava šai cietai nav laba, no iepriekšējajiem bāriem, cik man vecie draugi teica.

2 Likes

Pēc google maps var redzēt ka tur diezgan daudz pēdējos gados mainījušies tie krodziņi. Nez kas tai vietai vainas? Origo par tuvu? :joy:

1 Like

Uhh tur bija daudz iemesli, gan vietas, gan cilvēku dēļ.

1 Like

Es minēšu, ka vietējais kontingents varētu radīt problēmas (e.g. “Origo bērni”).

2 Likes

Šodien nē, bet vakar kamēr nebiju, bija iegriezušies lai pasēdētu, bet kad iedevām ēdienkarti, tad samulsa un aizgāja :joy: or ya mean the old drunktards?

1 Like

samulsa

:rofl::rofl::rofl:
Nu jā, tādi tie izlutinātie sīkie ir, no viņiem neko nedrīkst prasīt, nesaprot…

1 Like

Šodien sanāca būt tuvumā, atceros, gribu aiziet, bet are če - ciet :joy::joy::sweat_smile:
Nu tad nākam reiz

1 Like

Really ? Cikos tas bija o.O

Vobšem, lkm gļuki ķer… idk :sweat_smile::sweat_smile:

Es paskatījos Google kartē un tur bija, ka svētdienās nestrādājot, ieslējams ko pārskatījos… :sweat_smile::sweat_smile:, tagad ielīdu, ka līdz 21:00

Pat ja otrs variants, vienalga biju pēc deviņiem…

1 Like

Well, vismaz apskatīji ieeju, thanks for that :joy:
Es biju tik līdz 8 un pazudu mājās :'D