Es vienmēr metu šķību aci ēdienu piegādātājiem Kad kolēģe pastāstīja par to televīzijas sižetu, kad indietis pakasa kājstarpi un paņem ēdienu no ēdiena kastītes, kaut kā nevelk vairs Pasūtīju šodien “soul food” recepšu grāmatu - pamēģināšu uztaisīt ko līdzīgu nākamajam mēnesim
honestly same
mēs ar draugiem esam sūtījuši picas un kebabus bet kad redzēju šo vairs kaut kā negribas un tad vēl bija par drive pick up kur viņa paņēma burgerus bet viņi iekšā izskatījās ka kāds tur atstāja savu dns ,pēc tā man pat ātrās ēstuves vairs neuzrunā xD
like real life situation šim
tikai mājās gatavots ēdiens ir safe laikam vairs
Es laikam uzticos Rakveres cīsiņiem pat vairāk nekā ēdienu piegādēm
Bet savā ziņā es par to neaizdomājos tāpat. Beidzamo reizi kaut ko uz mājām biju pasūtījis šī gada janvārī. Uz darbu taisu savas maltītes un vakaros ēdu viegli - augļus, putras vai zupas.
Nu, @jurchiks - nekādu kūša matu neatradi ēdienā? Viss bij vietā?
Maisiņi bija kārtīgi aizsieti, nekas nebija izņemts.
Ja nu vienīgi tie maisiņi nav oriģinālie, bet neizskatās.
Un ēdienu jau negatavoja indusi, tā kā…
Es pa lielam ēdiena piegādei uzticos tik pat daudz cik restorāniem. Daudzas vietas izsūta ēdienu aizskavotos papīra maisiņos un tad iekšā viss ir iesaiņots vēl pa virsu individuāli.
Pret zupas vai dzērienu piegādi man gan pilnīgi nav nekādas uzticības. Laimes spēle vai zupa atbrauks nepametot savu trauku. Vienīgais mierinājums, ka var dabūt atpakaļ naudu, šādos gadījumos.
Manuprāt, es nekad neesmu ēdienu piegādātājus izmantojis, un pēc visiem kadriem, nav nekādas vēlmes sākt to darīt. Protams, man arī ne vienmēr gribas gatavot, bet tas ir tikai iemesls, lai sevi piespiestu taisīt ēst.
Un ja nav - vienmēr var ieķert pankūku paku Vai pelmeņus
tagad tos piegādes ēdienu iepakojumus līmē ciet, tā kā, it kā jau diez vai piegādātāji našķojas ar manu kebabu, bet who knows really. ir lietas, ko labāk nezināt ;D