nezinu vai taisīt jaunu topiku, vai vienkārši te pat - par ēšanas paradumiem.
tagad izmēģinu to, ka vienkārši ēdu maziem “malciņiem”, jeb lēni, nelielos daudzumos uzlieku uz dakšas un vairākas reizes sakožļāju. nezinu vai tas baigi palīdz “nepieēsties”. bet ko ievēroju:
vakar savu bļodiņu ar salātiem ilgi ēdu un apēdot jutos pieēdusies. bet tā savā normālajā tempā kādas divas bļodiņas mierīgi varu izēst.
I’m sorry, what? Tu līdz šim sakošļāji tikai <2x un uzreiz noriji?
Lēna ēšana noteikti palīdz.
normāli kožļāju, tagad ekstra piedomāju, lai vēl vairāk sakožļātu ;D
Vienkārši ēd ar irbulīšiem - būs lēnāk. Es tāpat arī esmu darījis - un ar tiem Tu uzreiz ēd salīdzinoši mazāk, līdz iegūsti to sāta sajūtu.
es ar irbulīšiem ēdu tāpat kā ar karoti ;DD
Es dodu priekšroku sastūķēt pilnu muti un košļāt minūti
nu, cik atceros patiesais sāts iestājas pēc kādām 20 minūtēm. Lēna ēšana pati par sevi šķiet kā labs paradums gan skatoties uz smalcināšanas kvalitāti, baudu un siekalu izstrādi (papildus enzīmi gremošanas procesam).
Pamēģini zupu ar irbulīšiem tad
ļoti vienkārši - ar irbuļiem izēd biezumus, savukārt, šķidrumu no bļodiņas izdzer kā no krūzītes. tieši tā zupas ēd āzijā.
vēl gan ir arī tādas karotītes:
krēmzupa
you sneaky ;DD
Ēst maziem “malkiem” neesmu mēģinājis. Man labi strādā ēšana no mazas bļodas vai šķīvja.
To mierīgi var izdzert, esmu to pieredzējis lielo karošu deficīta laikos.
Dzer udeni mazāk edīsi.
Wat?
kā karsto dzērienu ;D
es te tagad arī aizdomājos par ēšanas biežumu, par cik ja ēdu maziem “malciņiem”, moš jāpamēģina ēst biežāk.
agrāk vispār - vienu reizi dienā ēdu, pietika un bija labi
Ēst biežāk tiešām palīdz!
Man palīdzēja ēst biežāk! Tad, kad es ēdu 2x dienā, sanāca pārēsties. Ēdot 4-5 dienā, bet mazas porcijas neesmu pārēdusies + ir tāda viegluma sajūta.
Karošu deficīts - visas karotes mēdz būt netīras. Citreiz arī bļodas. Es atsakos ticēt, ka esmu šeit vienīgais kas ir dzēris zupu no krūzes. :D
Nomazgāt karoti prasa SEKUNDES!!!
Ir tādas ātrās zupiņas, kuras ir pulvera formā; ieber krūzē, uzlej karstu ūdeni, pamaisi dažas minūtes, un dzer. Tādas esmu dafiga izdzēris.