Ko tu pašlaik dari?

For me it was… the teen/kids humor… as a teen I would like it, now… not so much.
same reason as the demon school… season 1 I watched 5+ years ago was ok… now I couldnt.

1 Like

Oki, just finished the anime, it was a nice 7/10 anime, if only the animation would be better, then it would be higher… + nice ending song(full outro song)

1 Like

i dont know if its just me but wtf is these titles nowdays xD xD
each year they just becoming even weirder and longer xD

This one’s short though… :sweat_smile:

i mean this -The Daily Life of a Middle-Aged Online Shopper ‘’
VS
idk …piemēram … One Piece seems long enough :D :D
bet jā domu sapratu ir redzēti sliktāki gadījumi

2 Likes

Tās ar garajiem nosaukumiem ir tieši Light novēl adapcijas, un daudzas no viņām aizsāka dzīvi kā veb noveles kur virsraksts bija vairāk kā apraksts domāts

3 Likes

Welcome to the world of wonders, when you get hit by truck kun and get isekaid somewhere xD
But hey at least this time… it just went ‘’ Poof ‘’

2 Likes

3 posts were merged into an existing topic: Clair Obscur: Expedition 33 - kas jauns jrpg pasaulē

Čatoju, dzeru, domāju ko tālāk darīt

padzerties ūdeni un kaut ko uzēst.

1 Like

Tu to “dzeru” tā aizdomīgi raksti… Cik es zinu, kad cilvēki saka “dzeru” bez “tēju/kafiju/ūdeni/sulu…”, viņi domā “alkoholu” :sweat_smile:

TikTokYouTube, manga, anime, mājasdarbi…

Nu diemžēl tieši tas arī bija domāts :pensive:

1 Like

Es takš neesmu skolā vairs, geesh

1 Like

Nu tas vairāk kā joks bija domāts, lai gan es godīgi pēc tavām bildēm nevaru noteikt tavu vecumu. Take it as you will.

Viss ok vnk reāli dzīvoju ar mammu un kad pērku man vienmēr prasa id, bestijs teica ka esmu childish kā bērns utt

1 Like

To be fair, es pirms kāda gada pirku Rimčikā enerģijas dzērienu un man arī paprasīja pasi. Es ahujel, jo man tak bārda un vēl sirmi mati bārdā, bet kasiere bija debīla, iespītējās. Kopš tās reizes neesmu enerģijas dzērienus vairs pircis, man tāpat viņi nestrādā, kā vajag.

1 Like

Cepju biezpiena- banāna plācenīšus :grin:
Viena puse mazliet pārturēta, bet nav piedegusi

5 Likes

Ko gan nozvejoju :grin:
Uz fikso aci viss ir un izskatās ļoti mazlietots

5 Likes

Galvenais lai tik netrūkst kaut kas.

1 Like

Dažas kārtis neskaitīju, bet 2/3 ko pārskatīju viss feini