Ko tu pašlaik dari?

Jup… I dropped at ep 4… would have dropped at ep 1, but out of respect for a regular… I actually got to ep 4 :'D

1 Like

Beigās sanāca, ka Laios skrien bez biksēm pa vilciena vagoniem :rofl:

2 Likes

Sveiks, sveiks! Tas gan - bezbikšu piedzīvojums :smiley:

Prieks, ka sanāca pievienoties. Mums ir iespēja izveidot atsevišķu topiku un sevi iepazīstināt arī citiem biedriem (atrodams pie “New Topics”, un tad “Saruna / Sasveicināšanās”). Laipni lūgts mūsu draudzīgajā nostūrītī.

Sēžu pieturā Mārupē izbaudo limonādi gaidot autobusu.

Daugavas 27, Top - super laipna un forša kasiere

3 Likes

Šodien biju vienīgais brīvprātīgais XD un tautas bija daudz. Paldies dievam bija paši Zoo darbinieki atnākuši palīgā.

Viens sīkais man pamatīgi uzbļāva kad gribēju pastāstīt kā viņi galīgi nepareizi būri taisa.

Sanāca biki akward moments, kad sāku vienam melnajam stāstīt angliski, A šamējais atbild ka prot latviski.

Overall izdevies pasākums, pat ja organizatoriski bija baigais čp, un visi brīvprātīgie studenti laikam ir uzmetuši pasākumu

1 Like

In the end, we finished up todays stream with
The Saint’s Magic Power is Omnipotent Season 2 ( 7/10 ) for me, and Solo leveling season 2 (9/10 for me, but still enjoyed the Manhwa more)

2 Likes

Šoreiz nesanāca pievienoties - soriks, ka tā - bija citi plāni ieplānoti. Bet jā, studentus tā īsti neredzu vairs. Netiek uzrunāti pārlieku?

Es nezinu. Bakalauru raksta iespējams. Labi šoreiz to ziņu iemeta loooti vēlu, varbūt tāpēc nepieteicās

And its finally time to check out what is this weirdness? Something super dark and something about woke culture… confused, but gameplay looked nice?

2 Likes

And done :'D a nice 8/10 game, with a chill gameplay. Story was interesting, and wasnt overly long or short a 9-13h enjoyment + the stuttery feel is how it should be (like oldschool doll cartoons).

1 Like

And finally starting Pushup The First Berserker Khazan , when if I die, i need to do 5 pushups :'D

4 Likes

5 is kinda a lot especially if it’s going to be often.
Uz tās nots es iztēlojos, ja spēlējot DIRT darītu tā pat… Tikko lai pabeigtu visus ziemas posmus bija jārestartē pie 200 reižu.

1 Like

Well… just 23 deaths so far, so… not that bad :'D

2 Likes

Well this looks a bit dark :'D
38 Deaths so far…

3 Likes

Into the cave of despair we go :'D
71 death so far.

3 Likes

Jesss! Tagad priecājos. Liepas zied un ir atnācis pērkona negaiss. Tikko nozibsnīja arī.

2 Likes

Es gan nepriecājos.
Šodien pavadīju omi līdz baznīcai, bijām sarunājuši, ka pēc 20:00 es viņai aiziešu pakaļ un atvedīšu atpakaļ pie senčiem. Neilgi pirms 20:00 sākās gāziens, un man burtiski aiz loga iespēra zibens. Kaifs.
Aizgāju uz baznīcu - OMES TUR NAV!!!
Zvanu sencim - mājās arī nav.
Nogāju visu to ceļu atpakaļ no baznīcas līdz senčiem - pa ceļam nekur nav.
Atradu viņu pie pašām ārdurvīm, ar savu sūda spieķīti bungājot pa koda durvīm. Bungāšana pērkona negaisā tāda, ka pāris metru attālumā neko nevar dzirdēt. Ja es nebūtu atvēris viņai durvis, viņa tur būtu varējusi nostāvēt mierīgi kādu stundu… Pie tam viņa tieši noķēra visstiprāko gāzienu.

Viņa slapja kā žurka, man kājas slapjas, visi nelaimīgi, un viss tikai stulbas spītības dēļ. Kad atvēru viņai durvis, jautāju, kāpēc viņa mani nepagaidīja. Atbilde: “Es taču teicu, ka pati varu.”
Tas jau pohuj, ka mēs vienojāmies, ka es viņai atnākšu pakaļ…

Protams, ka viņai nebija lietussarga, un telefonu viņa arī bija atstājusi mājās. Mutere minēja, ka laikam tāpēc, ka viņa nemākot izslēgt skaņu (NU TAD IEMĀCI BĻE!).

3 Likes

Mazliet domāju, kā sakrāsot olas, vajag mazliet papildināt krājumus :smiley: ;)

Tbh atkarībā no omes tas var būt galīgs mission impossible un nākamajā dienā vairs tāpat neatceras pilnīgi neko, vienalga cik labi tu iemāci pirms tam.

1 Like

Saki kad vecums, kad vienu pogu spiests neprot… nu gan…