NOW I FINISHED DRAGON QUEST 11… god damn fucking it… made me grind for 4h to get the level I needed to finally finish it…
Kā Tu vispār sāki strīmot? Un, vai tas skaitās kā primārais iztikas avots Tev?
Was a side gig after work, but then cov hit and went fulltime starting 01/01/2021, and yeah at this point its a fulltime gig for the past 1559 days.
Un kā ar samaksu? Teiktu, ka pelni pietiekami? Izskati veidus, kā sevi vairāk afišēt ar sadarbībām ar citiem strīmeriem? Sevi izcel vairāk ar kādu pasākumu piedalīšanos (piemēram vasara laikam ir tas Twitch Con?)
Enough to survive. Un ir daudzi veidi kā sevi izcelt, bet priekš manis ir lietas ko daru offstream. Bet nē es negribu diži nekur braukt vai piedalities colabos, but overall… I’m having a good time, esmu iekrājis, bet tik un tā tas ir diezgan stressful pasākums, un lai kas… tā nepatīkamā sajūta nepazūd, vismaz man.
Kas tevi vairāk skatās- amerikāņi vai eiropieši?
Depends, agrāk bija vairāk Amerikāņu, bet tagad no visurienes. bet lielākie supporteri ir US side.
Un kas ir strīmeri, kurus skaties pats?
Diezgan daudz, tā sauktais ‘’ networking ‘’ bet ir arī daži Latvieši kurus esmu iepazinis caur Twitch.
Vectēvs otrā istabā skatās Reksi un pēkšņi dzirdu kā tur sāk skaidrot kas ir incels. wtf
Kurš aizmirsa aizvērt saldētavu vai kondicionieri ieslēdz?
Biju pie zobārsta. Šoreiz amnēzija hit different, pat deguns maķenīt tirpst
Nu klau, varen laba anestēzija bija, ja amnēzija… pie tam vēl deguns ja tirpst… amm… paga
P.S. Zinu, ja augšā taisa un pa vairāk ievada, tad ir tā, pie tam pretīgi mazliet, it kā niez, kasi, bet nejūti to XD
Potējot teļu sagriezos ar adatu, vnk apbrīnojami cik daudz asiņu no tādas mikroskopiskas skrambas var izgāzties
Šodien man būs tā “Dungeons & Dragons” sesija (angļu valodā), kur tad beidzot varēšu apgūt pamatus. Ja nu kas, notiek MegaGames uz Lāčplēša ielas 29 (15-19). Gan jau no malas varētu atnākt
Izdomāju uz ko balstīšu savu tēlu:
Oki, Another Anime Sunday, lets go for one Hyped one and one low one?
Solo Leveling Season 2 and Tales of Wedding Rings?
Will I drop something or not xD
Oh I’m sure you’ll drop the Wedding Ring one.
Esmu lasījis mangu, diemžēl kārtējais beigtais bookmarks no mangarock, tā kā nav ne jausmas, cik tālu tiku čapteru ziņā, bet atceros aptuveno scēnu, kuru lasīju pēdējo. Vienkārši negāja iekšā, vai nu čalis susla, vai pārāk salkani, to jau vairs neatceros.