Njaaa…galīgi pēc valdības darba neizklausās
Nah, tšuki ir kā kāmīša šķaudiens.
Bērnībā bija kāmīši un peles un likās super cute! <3
That’s…so cute
O nice, man ar bija kāmīši, degu un žurka, bet cilvēki parasti vaibstījās no žurku astes, lai gan mana žurka bija tīrīgāka par to cilvēku rokām bieži vien :D
Man arī agrāk bija žurciņas - tik jautri dzīvnieki - spēlējās un socializējās. Tik jāuzmanās lai netaisa midzeņus drēbēs - mums nograuza un piegānīja vecmāmiņas cimdu atvilkni.
Oooooo jāaaa… vienu dienu nakts aizkaru pieliku tuvāk būrim, un mana žurciņa cītīgi pastrādāja kā dizainere kamēr biju skolā, bet labi ka bija linu aizkars, vismaz negrauza dranķi, bet āra gaismas vairs tik labi nenosedza, jo mamma teica ka nemainīs aizkaru :D
Traki! //jāliek ielāpi!
Man mājās paveicās vairākkārt pamanīt, kad degu bija būrī ievilkušas aizkarus, bet bojājumi vēl netika nodarīti.
Mums viena degu, 2 dienas tusējās pa visu istabu jo izdomāja ka restes var grauzt un kad tika nopirkts būris ar resnākām restēm, izdomāja plastmasas grīdu izgrauzt un atkal dzīvot brīvībā :D Un tad viņa to parādīja otrajam degu un šis arī sāka to pašu darīt. :D
Nedrīkst viņus taču plastmasā turēt, viņiem to grauzt arī kaitīgi
Nezinu kā tagad bet agrāk klasisie būri bija plastmasas kaste ar režģi virsū :D Neatkarīgi no stāviem, jo degu bija 2 stāvi kamēr žurkai bija 3, bet būru princips visiem bija vienāds.
Re piemērs:
Mums bija ar resti vēl apakšā
Laipni lūgli forumā. Es ar pamatā ar ārzemniekiem vairāk sarunājos pēdējā laikā, bet ja rodas iespēja (un vēlme) arī apmeklēju vietējos irl saietus.
Lielais sveiciens!
Prieks, ka atradi! Prieks, ka atnāci! Prieks, ka izlasījis lieotāju piekrišanu! Prieks, ka piereģistrējies!
This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.