Mans mīļumiņš. Fuck valdība. Nevar stāvēt starp mani un manu mīlestību
Tad sanāk kad rpm mazāk = daudzāk apgriezieni?
Sk tapēc pie mazākas voltages sajutu lenāks, voltage = max speed.
Nuuuu takā ļoti atkarīga ko tieši tu tur dari un kā kontrolieris ieprogrammēts. Tā vnk nomainīt bateriju uz lielāku spriegumu nepamainot kontrolieri (ja tas ir neprogrammējams) vai nepārmainot settingus (ja tas jr programmējams) var visādas dīvainas lietas notikt.
Visai iespaidīgi priekš 24V sistēmas!
24v? 75v (18s nozīmē 18x4.2v )
18s? Kaut kā paslīdēja garām, redzēju 12s6p un ierakstīju mentālajā reģistrā to.
Ai, vispār gļukoju. Bet vismaz no tā jautājums:
Tas ir skūteru vidū ieradums un varbūt arī citur kategorizēt akumulatorus pēc maksimālās uzlādes sprieguma?
Visur cik esmu saskāries tiek izmantots uzglabāšanas spriegums: 3.7V uz šūnu.
Nē, tieši tapēc izmanto “s” kas reprezentē cik sērijā saslēgti. Tieši tapēc ka šūnas spriegums mainās no 4.2->3v, tapēc definēt pēc sprieguma var būt ne tik precīzi un citreiz pat maldīgi. Pilna uzlāde 75v, puse 67v, tukša apmēram kaut kāi 54v. Jebšu vienkāršāk sakot: 18s
tik daudz saprotu, vienkārši nogurumā ne to salasīju, un vēl labāk: nepareizi galvā aprēķināju.
Vairāk manu gurķīti kutināja runas par spriegumiem, par cik ir visai grūti mentāli izlīst ārpus industrijas standartiem: 24-36-48-72V, un domāju kas par desām, ka jaspecificē 75V akumulators.
Noteikumu aiza starp skrejriteņiem un divriteņiem paliek aizvien lielāka. Šķietami lielākā atšķirība ir tajā, ka vieni kaitina sabiedrību vairāk nekā otri. :D
Sabiedriba kinda dumb tapēc, kad tik kautkas jauns tad to meğināt iznicināt. Prove aliens dont visit us.
Stipri nepiekrītu. Saprotu konservatīvismu, bet tajā pašā laikā tie kas inovācijas piekopj pārbauda visas iespējamās sabiedrības komforta robežas, jebšu cilvēcīgākos vārdos: krīt daudziem uz nerviem līdz tiek apturēti.
Vai tu nepiekrīti, ka ir būtiska daļa sabiedrības (izteikti vecie), kam riebjas viss jaunais?
Tie, kas pārbauda robežas, ir mazākums.
Mikromobilitātes jautājumā tas gan. Šobrīd sanāk tā, ka ar visu kas atļauts un nē uz ceļa tev būs jādala ietve - kas viennozīmīgi kutina komforta sajūtu ārpus mājas.
OTOH, stepping out of your comfort zone is good
???
CMON…
Rosina ieviest jaunus ierobežojumus elektroskrejriteņiem
JUST BAN IT. i cant bear this shit anymore.
Nav jau tik traki, tajā Eiropas Drošības padomes priekšlikumā nekā diži fundamentāli jauna nav.
Es tik zinu, kad kautko sāka ieteikt tad arī sakās Snowball effect un ilgi nebūs līdz likumam. Vel nu kas tie pa stulbiem ieteikumiem, merīt bremzes un cik labi tev turās stūre. Kapēc tādus to nedara citiem divriteņa vai vienriteņa transportiem. Nerunājot elektrieskiem četriteņiem.
Kā redz neviens neuztver divriteņus tik nopietni. :D Lai gan, es nekad nēesmu pētījis kādiem standartiem jāatbils EU pārdotajiem divriteņiem.