Zobi pret rudzu sausiņu - Vai kāds zin kādu labu zobārstu?

TW Zobu lietas

Grauzu rudzu sausiņu, un no mana lielā problēmzoba vēl gabaliņš nolūza. Laikam vajadzētu zobārstam atrādīties, jo viņš jau man tāds ir ilgi, lēnām drūp vairāku gadu laikā. kādas 2/5 ir nodrupušas stabili. Nekas nesāp, bet kad sāpēs būs jau pa vēlu

No labām ziņām, mans šķībais zobs palēnām sāk taisnoties

So…vai kāds zin kādu labu zobārstu?

2 Likes

Man personīgi patīk Stradiņu universitātes stomotoloģijas institūta piedāvājums. Lai arī ko tev tur būs jādara, tur visi speciālisti ir uz vietas. Apdrošināšanas polisi gan jau ar pa taisno pieņems . Ja interesē, varu mēģināt atsaukt atmiņā pie kā es tur eju.

1 Like

Man gan ir aizdomas ka es neesmu pieteicies zobārstniecības papildprogrammai

Bet šā vaj tā, tur ganjau būtu feini

Jums tur ir “izvēlies pats” apdrošināšana? :D Ja tu zini kura kompānija tev sniedz apdrošināšanu, tu vari lejupielādēt viņu mobīlo aplikāciju, pieslēgties un tā tev parādīs kāds ir tavs šī brīža segums.

Es eju pie Zandas Bokvaldes. Sūdzību nav, ņemot vērā, ka es mēdzu būt piekasīgs pie pakalpojuma sniedzējiem. :D Sāku tur iet pēc tā kad māte vienreiz apdedzinājās ar mazo zobārstniecības kantori un viņu sūtīja uz Stradiņiem, lai labotu sataisīto. Nodomāju, ja jau tā pat ir risks, ka sūtīs uz Stradiņiem, var uzreiz pa taisno doties tur.

Starp citu, ja tu sevi reģistratūrā pasniegsi kā akūtu klientu un tiksi iekšā gaidīšanas sarakstā - tiksi pie zobārsta ātri. Es, protams, nezinu cik akūts skaitās nolūzis zobs.

1 Like

nē, bet kinda. Visiem ir pamatapdrošināšana, un tad apdrošinātājs piedāvā papildpakalpojumus kurus darbs neapmaksā. zobārstniecība ir viens šāds papildpakalpojums

O paldies. Bet vai tur vispirms nevajag pie higēnista uz konsultācijām? Es vienkārši ĻOOOOTI sen neesmu bijis pie zobārsta, neatceros, kāda tur bija pareizā secība

1 Like

Nope, vari šaut pa taisno. It kā pie zobārsta vispār jāiet reizi gadā uz tehnisko apskati. :D Es kad sen nebiju gājis vienkārši aizgāju un paprasīju, lai man veic pilnu apskati un pastāsta cik daudz darāmā priekšā.

1 Like

uz konsultāciju nē, bet man teica, ka veikt higiēnu pirms zobārsta ir tikai pozitīvi, jo tad ārstam arī tur vieglāk redzēt, kas notiek ;D bet obligāti galīgi nav

Aaaa nu okei, mēģināšu tad

Varu ietekt Strodu. Diezgan labs un sakarīgs un cenas ziņā, laikam ok. :sweat_smile:

https://maps.app.goo.gl/LJ8q3TxBemno2Yxb7
26802060

Bet kam vienam labs, citam nelabs ;D tikai uz savu pieredzi balstoties varu apgalvot, ka labs.

1 Like

Interesanti ko ikdienā dzird augšējie kaimiņi. :D

Cik dzirdēts par Stradiņiem, nav ne lētākais, ne dārgākais. Man viens rada gabas kaut kādā privātajā kantorī maksāja lielāku naudu.

Aptuveni 3 mēnešus atpakaļ Stradiņi maksāja šādi - rentgens + viens zobs.

Es gan domājot par zobu labošanu pirmām kārtām nekad nevērtēju cenu. :D

1 Like

Zinu, ka ja ieiet kāpņu telpā var sajust zobārstniecības iestādes klātesamību :D

2 Likes

Iespēja norūdīt sevi pirms nākošā apmeklējuma. :D Cerams gan kaimiņi nedzird cauru dienu urbšanu, siekalu sūkšanu un kliegšanu. xD

1 Like

Starp citu, ja tu apsver to zobārstniecības papildpakalpojumu, būtiski ir saprast vai tur iekšā ir higēnists un parastā zobārstniecība. Ja nekas nav mainījies, ir draņķīgāki segumi, kuri sedz tikai akūtu zobārstniecību. Kas gluži nav tā labākā lieta, jo stimulē tevi ievilkt zobu lietas līdz viss ir slikti.

Vismaz uz Helovīniem atmosfēriski XD

4 Likes

Dr. Jūlijas Katkevičas diennakts zobārstniecība

Varbūt ir nedaudz padārgāks, bet reāli man tur atrisināja problēmu, par kuru gāju pie 2-3 citiem zobārstiem un teica, ka nevarēs palīdzēt. Man drupa viena zoba ārpuse (ilknim), un teica, ka plombi uz tādiem neliek, jo krīt nost. Pie Katkēvičas pielika un nekrīt nekas. Viss ir labi jau pāris gadus.

1 Like

Šis labs, tur var baigi labi stāvēt naktī pretī logiem un skatīties kā tiek veikta procedūra. xD Trūkst tikai skaņa.

2 Likes

Aturēšu prātā, bet sākšu ar stradiņiem

:smiley:
Man Strods tādu taisīja. Citam zobam ar teica, salabosim, izraut vnm var paspēt XD

1 Like

Also, if I may tas topika virsraksts man katru reizi tirpiņas uzmet, un liekas ka tas zobs lūzt atkal un atkal

1 Like

tu atvēri sāpīgu tēmu ;D

2 Likes