Ja nu kādam tādas lietas interesē, 07.06 un 08.06 Brīvdabas muzejā notiks nu jau 53 Lielais gadatirgus . Tirgū piedalīsies vairāk nekā 500 dažādu amatnieku un tirgotāju, un būs pieejams viss sākot ar kalumiem, beidzot ar tējām. Papildus tirgum būs plaša kultūras programma, kurā tiks izcelti tieši muzeja kalēji.
katru reizi braucot garām brīvdabas muzejam, tur ceļa malā kāds tirgo arbûzus. liekas tik netipiska lieta, ko tirgot. 100% sure, ka tie nav LV arbūzi, vnk jancīga izvēle
Brīvdabas muzejā redzēju kā gandrīz apzaga vienu pārdevēju un man viņa bija ļoti žēl.
Pārdevējs pārdeva koka izstrādājuma lietas un ārzemju puika ar mammu skatījās lietas un sīcim kaut kas ļoti iepatikās bet mamma visu laiku ņēma nost viņam to lietu, un tad sīcis vienkārši ņēma un aizskrēja ar to lietu un tad mamma skrēja pakaļ bļaudama, pārdevējs stāv apjucis nezin ko darīt jo pamest savu vietu tak nevar. Pagāja diez gan ilgs laiks, bet beigās tomēr sīci noķēra un par mantu samaksāja. Paldies Dievam viss beidzās uz pozitīvas nots :D
Vajadzēja paņemt koka pastalu un bērnam pa dibenu Lai saprot, ka zagt nevar. Bet nu vismaz labi, ka māte atnāca atpakaļ un samaksāja. Neredzēji, bērns atvainojās pārdevējam? Nu stulba situācija jau ir - īsti, kas vēroja pasākumu nebija? Kādi brīvprātīgie?
Tur ne tikai pastalu vajadzētu ar to paša koka izstrādājumu varētu :D
Visu laiku neskatījos tur jo es tajā momentā ēdu bet kad pacēlu acis tajā momentā mamma maksāja.
Mēs par to pašu domājām kad to redzējām. Un kad pļāpājām ar citiem tirgotājiem jo šogad man kaut kāda pļāpīgais laiks kā introventas uznāca, daudzi tirgotāji teica ka vajag mainīt izklājumu tirdziņiem. Jo tas koka pārdevējs bija tādā klusā nostūrī.
Juas ekstraverta laiks ir sācies Ko labu nopirki tur?
Šādi tirdziņi jau notiek katru gadu aizvien biežāk un biežāk, bet jā, par drošību un apsardzi noteikti ir jāpadomā, jo tā jau ir populāra tirdziņu vieta.