Parādi ko šodien nopirki ^~^

Es parasti nepērku daudz lietas, bet kaut kas ar mani notika šajā brīvdabas muzejā, pat ar pārdevējiem vienu momentu klačāju :D Bet staigājot pa tirgu ar mammu nepalīdzēja manam makam.

Te nav viss, jo te vēl nav visu steļļu lietu ko mammai pirku, un vienas saktas trūkst.

Sadalīšu pirkumu kategorijās un pastāstīšu kur dabūju un kapēc, bet diemžēl neatceros visus pārdevējus par ko man ir žēl.

Papīra daļa lol.

No kreisās uz labo pusi.
Biju koka izstādē kur es dabūju interesantu žurnālu un 2 kartiņas.
Zilās krāsas grāmatu un 3 Atpūtas žurnālus nopirku mammai no ARTO, vizītkartes mājaslapas saite nedarbojas bet epasts ir antera@inbox.lv.
Pa vidu zivs kartiņas un uzlīmes (visas vienādas tāpēc pa vienai izliktas) nopirku no Diānas Renžinas. Pagājušajā gadā no viņas nopirku kartiņu ar kaķīti, laikam būs jātaisa tradīcija ka katru gadu jāpērk no viņas kartiņas :D

Rotu kategorija.

No augšas uz apakšu.
Nopirku brālim ādas aproci ar čūsku, pārdevēju neatceros, ceru ka varbūt kāds pēc logo atpazīs.
Pirmās 3 (ceturtā sakta nav bildē bet ir identiska trešajai no augšas) saktas tika nopirktas no Gunāra Bērziņa rotu dizaina studijas, šis bija pārdevējs ar kuru es ļoti ilgi nopļāpāju tīri nejaušības pēc. Sākumā nopirkām tikai 2 saktas (trešā sakta) un pie reizes es arī to saktu sev ģērbu virsū, paņēmu spoguli no galda un liku virsū kreklam, kamēr ģērbu saktu mamma ieminējās ka viņš pārdot aproci kura ir līdzīga manai, un pārdevējs arī uzreiz paprasīja kas man par aproci un kad uzzināja ka es pati savu aproci uztaisīju, uzreiz sākām runāt par visu veidošanas procesu, materiāliem utt. Kamēr pļāpājām pienāca cita kliente un prasīja pa cik spoguli pārdot un izrādās ka spogulis bija restaurācija un maksāja 120 EUR uzreiz sāku atvainoties ka lietoju viņa spoguli, jo nodomāju ka tas nav domāts pārdošanai bet gan rotu pielaikošanai, šis pasmējās un teica ka ir ok. Ejot prom paņēmām vēl primās 2 saktas kur izrādās es kļūdas pēc iedevu mazāk naudas nekā tās maksāja bet tad teica lai ir atlaide un atteicās man teikt cik man ir jādod klāt naudas lai būtu īstā cena Q.Q Dabūju ļoti smukas saktas, bet jūtos slikti ka neļāva maksāt pilno, cenu bet bija forši parunāt ar pārdevēju, nākamgad būs atkal jāpienāk :kawaii_potato:
Cetruto saktu, no augšas, nopirku no Apsīda, viņai saktas bija sadalītas pa reģioniem un es izvēlējos Abrenes saktu.
Akmens kaklarota, man jau ir viena akmens kaklarota no Horvātijas kā suvenīrs kad vēl skolā gāju un man tā ļoti patīk, tāpēc nolēmu paņemt vēl vienu akmens kaklarotu. Pārdevēju neatceros varbūt maisiņš palīdzēs pārdevēju atrast. Pirkšana bija interesanta pirms pērc tev pasaka kur tas akmens ir dabūts, no kā sastāv, tad tu liec naudu un kaklarotu metāla bļodā un tad viņš pa bļodu uzsit un pirkums ir veikts :D
Gredzenu dabūju no Spanga TLMS Jānis Mednis man ir ļoti smalki pirksti tāpēc man nav daudz gredzenu, ar pārdevēju ilgi rakņājamies gredzenu traukā lai atrastu gredzenu kas man derētu, beigās man pat izvēle bija un es izvēlējos tieši šo gredzenu. Devu tiešu naudu un man iedeva atlaidi :kawaii_potato:

Ķiš miš kategorija :D

No kreisās uz labo pusi.
Alus kausa un siera sveci nopirku no Saules Sveces, alus kausam bija divas smaržu opcijas, alus un kaut kāda cita kas odus atvaira, laikam paņēmu alus smaržu bet smaršo patīkami un saldi, alus arī tā smaržo? :D
Krūzi nopirku priekš vectēva no Āķīšu cepļa, kā reiz bija palijis lietutiņš un kad pirku krūzi pārdevējs pasmējās ka dzēriens nāk komplektā un es pa jokam pateicu ka gribu tad citrondzērienu un viņš reāli gāja griezt citronu jo viņam bija līdzi, bet paldies dievam iztikām bez citrondzēriena un dabūju sausu krūzi :D
Tautu meitas magnētiņa pārdevēju neatceros, bet viņa pārdeva arī tādu kā atpūtas sēžamo kurš bija uz statīva, varbūt kāds arī bija un bildēja un tur ir nosaukums. Bet ej tu nost, cik tas šūpuļkrēsls bija mīksts un ērts ja nākamgad būšu tirgū varbūt pat nopirkšu jo es labprāt pat gulētu tur. Bet izrādījās ka pārdevēju satiku arī pirms viņas bodi redzēju, jo viņa man stāvēja priekšā tualetes rindai, un tur nebija ūdens bet man bija mitrās salvetas un tad es visiem dalīju salvetes kamēr man beidzās, un viņa bija viena no tām kura arī dabūja no manis salveti un kad redzēja mani pie savas bodes sauca lai es pachilloju viņas krēslā :D
Brūnā kaste, tur ir piramīdas spēle no Solidwoodgifts tur bija vairākas spēles kuras arī pats varēji spēlēt un man ieinteresēja šī spēle visvairāk :D Bet viņa laikam saoda ka es esmu kaķu vecene jo piedāvāja man pārsvarā kaķīšu puzzli :D
Metāla tualetes papīra ruļļa turētājs, pārdevēju neatceros bet viņam bija tādi kā pakaramie kuri ir burti. Nākamgad vajadzēs piestrādāt pie tā lai nobildētu pārdevēju nosaukumus!!!
Koka karote no U.V.A. viņš bija blakus Āķīšu cepļa pārdevējam kurš arī piedāva krūzē pat limonādi ieliet :D Kad devu naudu par karoti iedeva atlaidīti :kawaii_potato:

Visi pārdevēji ir tik jauki žēl ka man nav daudz naudas lai pie visiem kaut ko nopirku :owocry:

12 Likes