Parādi ko šodien nopirki ^~^

Vai tas ir vesels iepirkumu grozs, vai drēbes, vai vnk kāds sīkums ko gadījies paķert vai kas cits, ja nav slinkums parādi c:

Lūk man šodien

5 Likes

4 Likes

Ritenim liksi kādu fancy kaseti?

Nē. Atksrūvēt esošo bloku, iztīrīt un sasmērēt. Pakāpeniska iepazīšānās tūrē velo anatomijā…

1 Like

Svētdienas ieguvums ar 30% atlaidīti :smiling_face_with_three_hearts:
Gribēju 4 sējumus krieviski, nebija uz vietas, tāpēc 10 angliski

7 Likes

Beidzot uzdūros nūdelēm kas (cerams) nav domātas mazohistiem :smiling_face:

3 Likes

Es vienreiz nopirku, nekas īpaš nelikās, arī tādas meh.
Bet bija interesanti nedaudz savādākas uzēst nevis tik tās zupas vai vienkārši nokāstās plastmasas bundžā.

Man tās plastmasas bundžā ar tīri labi patīk, bet gribējās visu laiku tās biezās, resnās ko katlā jāvāra. Kādreiz Rīgā Candy Pop bija ar sojas mērces garšu, bet pazuda, palika tikai sasodītais Buldak.

Nopirku spektrofotometru. Tagad jāgaida kad atnāks no Amerikas. Cerams Trampa kungs neuzliks tarifus un cerams ka strādās bez problēmām.

7 Likes

Kādam konkrētam nolūkam?
Tas tomēr tāds dikti specifisks verķis. Es zinu ka iežu sastāvu var ar šo pārbaudīt piemēram

Mazliet papildināju kolekciju…

2 Likes

Lai analizētu augsni un varētu noteikt cik jāmēslo un arī gurķu hidroponikas ūdenim noteikt minerālvielu koncentrācijas.

4 Likes

Ņifigā sibjē! :smiley: Gurķu audzēšanas biznesu gribat atvērt?

1 Like

Nuu… varbūt. Vairāk vienkārši gribās saprast kāpēc tagadējie gurķi tik lēni aug. Izmērīju NPK ar paziņas spektrofotometru un sapratu ka ir pārmēsloti. Bez tā nevarētu to pateikt.

3 Likes

Šitais ir tas līmenis, kad manā skatījumā gurķu vai tomātu audzēšana sāk kļūt mazliet pa dārgu pie parasto hobiju klāsta, kad lētāk veikalā. Hobijs ar zinātnisku pieeju. Kas tai pat laikā ir interesanti.

Te nesen kaut kā aizdomājos par to, cik vispār resursus un laiku jāvelta 12kvm siltumnīcas uzturēšanai un cik tas vsp izdevīgi… neesmu precīzi rēķinājis, bet kaut kur man aizdomas, ka potenfciāli, kādā nišā vrb zaudēju, tomēr ne tik daudz, ķipa tā kategorija, kad bio audzēts…

Aaa tu viņu plāno labot ja?

Nu cerams ka nē :smile:, bet ja atnāks ar problēmām, tad jā.

Ehehehe varēšu gaidīt paciņu :sweat_smile:

1 Like

ŠŠitie čipši baigi yummy, tikai 1eur par paku, kaķis ciba nospēra čipsi un aprija :sweat_smile:

2 Likes

Kurš vēl ir tik vecs ka atcerās kad šitie bija ~21 santīms? :cry:

2 Likes