Nepopulārie video spēļu viedokļi

Dažreiz ir momenti, kad gribas vēlreiz iziet, man tā būs ar To the moon sēriju :D nesen izspēlēju, emocijas vienkārši dievīgas, bet es zinu, ka man kaut kad vēl sagribēsies izdzīvot tās spēles skumjos un brīnišķos mirkļus, tad es ielādēšu atkal un izspēlēšu :)

1 Like

Ehh, RPG maker spēles mani galīgi nepiesaista. Agrāk man it kā patika pixel art spēles un tādas (nedaudz) spēlēju, bet kaut kā ar laiku not so much anymore. Tagad man patīk smalki detalizēts pixel art aka Eldest Souls on Steam

1 Like

Depression.

Nu man tas nebija, drīzāk tāda melanholija, it īpaši laimīgajās beigās :heart_eyes:

Sen neesmu spēlējis spēles :sweat_smile:
Bet tā galvā atminos ka Bayonetta man neiegāja. Pat neatminos, kas tieši tā. Atminos, ka anime skatījos un pat tīri neko, patika. Faktiski pēc viņas jau nolēmu, ka labi - aiziet.
Bet spēle gan - kaut kā naizķēra un likās tāda meh un Steam atgriezu naudu.
Man nepatika konkrēta kameras izvietojums, priekš manis viņš’šķita dīvains. Man traucēja tas :sweat_smile: Bet peļauju, ka varbūt kā ports viā bija slikta.

Jo tas pats man bija ar Metal Gear Rising: Revengeance, ja nemaldos. Settings un tā ideja man patika, bet spēles mehānika, man gan šķita greiza, brīžiem kamera vispār muka prom kaut kur, bet cik saprotu, tās bija porta īpatnības.

es esmu skatījies vairākas videoesejas kur slavēja gameplay, it īpaši to cik lielu lomu tā mūzika spēlē gan gameplay-ā gan pašā stāstā

Mūzika noteikti savu šarmu un atmosfērā tevi ievilk. Bet nezinu kā to paskaidort, pacik spēlēju uz PC, brīžiem kamera vnk kaut kur stūrī iesprūda, kā reuzltātā es neredzu pusi notiekošā, ko man būtu jāredz, kā reuzltātā cī’'na a pretiniekiem bija vairāk nekā grūta :D

Nezinu cik nepopulārs ir šis viedoklis, bet Last of us un Last of us 2 ir ļoti overrated.
Es pirmo daļu izgāju uz PS4, pirms vairākiem gadiem. Tajā laika darba kolēģis iedeva savu disku, jo viņš bija reāli starā par to spēli un teica ka neko labāku neesot spēlējis un ka man noteikti patiks…
Izgāju spēli un reāli nesapratu kamdēļ tas ir tāds ‘‘masterpiece’’. Gameplay ir ok. Can’t complain. Zombiju dizaini nebija nekas jauns. Foršākais moments bija legit ar to žirafi un nevienu citu momentu konrēti pat neatceros. Cilvēciskā drāma bija Walking Dead seriāla līmenī. Negribu neko spoilot priekš tiem kas varbūt vēlas kādreiz uzspēlet, bet uzskatu ka endings PAT pirmajai daļai bija samērā debīls un par otro daļu vispār negribu runāt…
Bet jā, reāli tā bija pirmā reize kads man ieteica spēli un man tā galīgi nepiesaistija.
Un nē, spēles kā filmas man tīri labi patīk. God of War man riktīgi patika, Witcher 3 un tā DLC bija nereāli labi un Nier; Automata un Replicant es izgāju visus endingus.
Tātad tīri tehniski man vajadzēja tai spēlei patikt, bet tas nenotika… :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Mani arī galīgi neaizķēra Last of Us. Vienreiz mēģināju spēlēt - pametu nepabeigtu. Pat video YouTube neaizķēra.

Same. TLOU bija viena no pirmajām spēlēm kuru nopirku, kad biju iegādājies PS4. Papsēlēju varbūt pāris stundas, noliku malā un vairs nepieskāros.

Ja minam spēles tādā veidā, tad mani neizķēra pirmais Max Payne un pirmais Halo (Halo: Combat Evolved).

Max Payne - es neatceros neko no stāsta, tik ka Max dodas atriebībā. Tās nighmare scēnas was a complete ass. Man nepatika ka mēŗķis/crosshair ir maziņš punktiņš. Un man labāk Bullet Time aka Slow Motion pielietojums patika iekš Total Overdose, F.E.A.R., El Matador.

Halo - Pilnīgi neinteresēja stāsts, šaudīšanās ar likās garlaicīga, un šīs spēles dotie automobīļi ar nepiesaistīja. Neatceros vai vispār varēja uzspēlēt muliplayer, jo es šo laikam spēlēju uz 2000’s beigām. Tad laikam ar draugu caur LAN un botiem mēģinājām, meeehhh.

Bet nu tomēr ir doma pārspēlēt tās un tad ar turpinājumus.