Continuing the discussion from Hroniskais zanmon čau:
(whaah, es ceru, ka man izdodas izveidot pamatotu tēmu?)
Kādi ir Tavi mīļākie Don’t Starve varoņi?
man patīk iedomāties, ka citētais izskatās pēc domu burbuļa, ahaha, izmantošu to tā:
Man piemēram Wendy, jo viņai ir palīgs, lai ātrāk apslaktētu bišu stropus, apsistu tentacles un vēl šad tad noder… bet man šķiet, ka ar viņu dažreiz ir piņķerīgāk spēlēt Adventure time (man nomira viņas māsa pie valrusu nometnes T_______T ) un kopš ir tas Reign of Giants… es dodu priekšroku tam Steam Workshop varoņiem, jo man sirds vēl aizies tais sezonās, jo īpaši vasarā - vēl ar vien ne reizi neesmu uzvarējusi Dragonfly un sākot mirt, izniekoju visas savas dzīvības, materiālus un zaudēju spēli - tāda vilšanās…tad arī izkritu no Adventure mode piektās pasaules kā saplēsta lelle…tā spēle mani patiesībā diezgan sagrāva… un kopš tas reizes neesmu spēlējusi, jo zinu, cik daudz laika ieguldās tajā un man nav gana labi skili, lai tas attaisnotu manus pūliņus :?
Un kādi jums ir stāsti par šo spēli?
Vispār, cik populāra ir šī indie spēle Latvijā un vai ir kādas Tev zināmas alternatīves tai, kas ir līdzvērtīgas šai spēlei?
Es piemēram nezinu un iespējms negribu zināt, jo man ļoti patīk Don’t Starve grafiskais izpildījums
Whaah, man vēl ar vien interneta pārlūkos mētājas recepšu linku bookmarks, priekš reizēm, kad uzsāku spēlēt- kas par atmiņām (asariņa)