Mūsu autoskolas pieredze

Nedaudz atdzīvināšu šo diedziņu ar savu pieredzi – pašlaik lieku tiesības Ventspilī, tikai pēc 23 nodarbībām (pa 1,5 h) noliku autoskolas braukšanas eksāmenu ar otro reizi. :sweat_smile: Sāku pilnībā no nulles un nav pašam savs auto vai radi/paziņas ar ko trenēties, tāpēc ar tikai divām nodarbībām nedēļā tas process iet uz priekšu diezgan lēni, un reizēm sajūta, ka progress nav nekāds. Bet redz, man rīt ir CSDD braukšanas eksāmens, so izrādās, ka laikam nemaz neesmu tik bezcerīgs gadījums. :rofl: Protams, būšu iemācījies braukt tikai Ventspilī. Rīga ir pavisam cits zvērs.

Pašā sākumā gan nomainīju instruktorus divas reizes, līdz es atradu “īsto”, kura mācīšanas stils bija atbilstošs man.

2 Likes

Veiksmi!

1 Like

Atdzīvinu šo diedziņu/pavedienu (thread?) ar nelielu update – nokārtoju CSDD braukšanas eksāmenu ar ceturto reizi :sweat_smile: Vienmēr sanāca ielaist kādu muļķīgu neuzmanības kļūdu, bet nu tas murgs beidzot ir galā.

7 Likes

Apsveicu! Nu ko, jau izbrauci pa ceļu bez uzraudzības?

Vēl ne. Man pat nav savas mašīnas, tāpēc tagad jādomā, kur, kad un kādu pirkt. Mans budžets arī nav diez ko liels, tāpēc varu atļauties tikai kādu lietotu miskasti :sweat_smile:

1 Like

Ja kādam ir pieredze ar lietotu auto pirkšanu, labprāt dzirdētu stāstus un padomus, laikam vēlāk uztaisīšu atsevišķu rakstu tam.

Ja tu pa Ventspili dzīvojies, tur pēc idejas ir gan CityBee, gan Bolt Drive nomas. Es gan nezinu kādi tām šobrīd noteikumi, no kāda stāža var braukt.

Vienreiz mēģināju, nepatika perspektīva, ka bremzes var doties pie dieviem jebkurā brīdī un tas, ka tā ož pēc vecāsmātes. xD

3 Likes

Ja nevēlies vest uz servisu lai izvērtē ņem līdzi kādu tiešām zinošu cilvēku līdzi uz iegādi.

2 Likes

Jā, par CityBee nezinu, neesmu redzējis, bet Bolt Drive ir. Apskatīšos kas un kā.

Saprotami! Personīgi nevēlos (pat ja varētu atļauties) neko īpašu kā pirmo autiņu, nav prātā būt tipiskajam bembistam. Varbūt tas ir cope, bet, tā kā vecāki man nav mācījuši braukt un tiem auto nekad nav bijis, tad labāk pirmo gadu nobraukt ar kaut kādu miskasti, lai iemācītos un pierastu pie satiksmes. Galvenais skatīšos, lai ir svaiga tehniskā. Tā es neesmu izvēlīgs.

Jap! Tāds bija mans domu gājiens. Par laimi ir draugs, kas ir ļoti zinošs par auto lietām u. tml.

3 Likes

apsveicu! :partying_face: atceros kā es ņēmos, kamēr noliku, cik labi, ka tas viss aiz muguras!

1 Like