Ko Tu šodien darīji?

Šodien piecēlos ar domu, ka jābrauc uz botānisko dārzu, lielo, nevis to kas Rīgā. Pa lielam pirmā reize, kad esmu tur sezonas laikā nevis novembrī kad vienīgā dzīvība ir oranžērijā

Paveicās redzēt tulpju koka ziedēšanu, kopš par šo koku zinu tas nebeidz fascinēt. Tik lieli un krāšņi ziedi īsti neiet kopā ar koka lielajām dimensijām, tā nav maza magnolija vai rododentrs

Runājot pa magnolijām, vienam eksemplāram bija pamatīgas lapas

Izmetu loku caur veco dendrāriju, paciemojos pie funky svešzemju skujkokiem

Atradu sava jaunā kaktusa radus

WELCOME TO THE JUNGLE

Aveņu sorberta un sāļās karameles saldējums

Bezmaksas pēdu bilde no Ķīpsalas pludmales

8 Likes

holy, hell, man bija aizmirsies cik ļoti man gribas uz botānisko!

2 Likes

Visi te liek augu bildes. Tad šeit mana: sāka augt iestādītās pupas

7 Likes

Šitās tās poļu pupas ja?

Aizbraucu ar masīcu un viņas sīko siltā dienā uz ezeru lai pamērcētu kājas, jo ūdens bija par aukstu :D Paldies makšķernieku pārim kuri pacieta to sīci un mums pat deva viņu noķertās zivtiņas :D

4 Likes

Jep. Sanāca tik izstādīt 7kg no 60 ko nopirku. Nākamgad varēšu pārējās.

1 Like

Nesen Salaspils botāniskajā skrēju garām, bet paķēra aci. Šī tad ir magnolija, ne?

1 Like

Je

Sasodīti evolucionāri seni augi

2 Likes

9 posts were merged into an existing topic: Parādi savu datoru + galdu = datorgaldu!

gribēju pēc darba maratona kaut ko garšīgu uzēst, bet nespēju izdomāt ko. Līdz ar to aizbraucu mājās un noskatījos filmu. visai vājas beigas 80 stundu nedēļai.

Awkward John Krasinski GIF by Saturday Night Live

1 Like

Oi cik bieži darba dienas izdomā, ritīgi atpusties nedēļas nogalē. Beigās tiktunta sanāk kā parasti. Pēc laika jau sāc nemaz neplanot tik chill xd

Ņu es vispar pamodos…

Kas ar jurčiku? Es ceru ka viss okkii :pleading_face:

Viņš vnk apvainojās un izlēma uz nenoteiktu laiku atslēgties no foruma. Nav pirmā reize

@jurchiks We miss you :smiling_face_with_tear:

Točna kur @jurchiks ? kāds ko zina? Cilvēki nepazūd tāpat vien. Nvm izlasiju @H_Hercogs teikto.

Kopā ar @Kadiljaks gandrīz tukšā kinoteātrī skatījāmies Slepkavnieciskās robot-meitenes Meganas tālākos piedzīvojumus un ēdām saldumus. Gaidot transportu garām pabrauca ballīšu vilciens ar basiem un rgb gaismām. Interesants skats

https://ra.co/events/2127137
Turns out tad bija Šitas

4 Likes

Piesēdos pēcpusdienā sākt krāsot pludmales izaicinājuma zīmējumu. Paskatos pēc brīža pa logu-jau ir faking tumšs. Piecēļos no krēsls, kājas kā divi elektrības stabi. Un tāpat tikai pusē esmu

2 Likes

hyperfocus :smirk:

kad ieiet tajā flowā, laiks vnk pazūd

1 Like