Oho, tev skeletāli interesanta diena. Tas savāktais tiešām intriģējošs. Nespēju iztēloties no kāda zvēra kuras daļas.
Tas ir putna gūžas kauls, synsacrum tehniskais nosaukums. No kura putna precīzi, ne mazākā ideja
Biju pastaigāties. @H_Hercogs , @xHorrorGirlx tās mazās upītes palikušas vēl lielākas
Ar šitām lietavām nav ko brīnīties
Vispār veiksmīgs gājiens. Kārtīgi sarijos meža zemenes un pat ieejot random cirsmā uzdūros spārei kas ļāva pielavīties.
Izdzīvoju vakar aizmigu ar chokeri uz kakla un kko sačakareju kaklā, likās nomiršu. Ātrie kko faking bubināja un nevarēja pat aizvest uz slimnīcu, sux af… Nācās pašai braukt. Kamēr gaidiju palīdzību (forever) jau izveseļojos bruh
Tur bija opis, kuram bija nereali slikti un viņš mocījās af un viņu vnk atstāja koridorā
wtf
Nevaru sagaidit kad būs advanced med roboti ātrāk
Viens onka bija tik nenorm piekauts like viņš bija atrubijies un seja vnk bija tādā trashā, visa aizpampusi, sarkana un uz acs milzīgs uzblīdis zilums, yikes affff
Kkāda čiksa un cits onka, auroja un ārdijās lai laiž ārā, pretty brutal stuff…
Tāds bija mans līgo
Skaties no pozitivās puses, vismaz atmiņā paliks un beigās viss ok.
Nju jaam atkal miru nost, tikai šoreiz cita problēma, braucu tgd uz tvaicenes ambulatoru, cerams neietupinās uz nedēļām
Boki aizgājis uz laikmetīgās mākslas deju, lai arī ko tas nozīmēt XD
Bija interesanti. Notika bijušās iespiedfabrikas telpās, Mīlenbeha iela 12, pie Lastādijas.
Interesanti, ka varēja pārvietoties pa dažādām telpās, pavadīja no vienas telpas uz otru, kur bija dažādi priekšnesumi. Bija neslikti. Varētu atkārtot.
Deju kolektīvs LDM5 un Free Riga sadarbība.
Bijām ar @haachikooo uz Riverside festivālu. Bija paradzēta 18:00 jahtu parāde, bet negribējām gaidīt. Daudz cilvēki, daudz bērni.
Es ar biju, man atkal likās, ka tik šķidra tauta
Noķēru Citus Zēnus un jau no mašīnas pēdējo jahtu, tā arī bij visstilīgākā
Šodien bija dubūltdežūra ar veselu lērumu izsaukumu. Vismaz šā mēneša hesīša burgers bija visai neslikts.
VP ir valsts policija? or what is it?
Vietējā patruļa, ķip paw patrol
Tas gan būtu amizanti, bet nē, tas Valmieras Piens.
Es domāju valsts pārvalde xD
Obviously tā ir Vides Patruļa XD
šodien bija iesildīšanās svētdienas piknikam
Ziedoņdārzs, pusdienas svaigā gaisā + piebeidzām pašcepto rabarberu pīrāgu
Ūuuu. Es tieši cilāju domu sacept vecrīgas piknikam. Nezinu gan kā būs sestdien ar motivāciju.