Ko Tu šodien darīji?

Izdomāju aizbraukt piedalīties LVM velo maratonā, netālu no Gulbenes.
Sanāca nobraukt 66~ km pa visādiem bezceļiem - grants, meža takas, pļavas.
Brauciena vidū saka diezgan intensīvi līt lietus, tapēc sanāca arī kārtīgi dubļus izbaudīt :rofl:

Un labākais! - Pats es galīgi nēesmu nekāds velo braucējs, velo burtiski iegādājos pirms nedēļas, pēdējo reizi uzsēdos uz velo 4 vai 5 gadus atpakaļ (bet kad biju jaunāks mēdzu diezgan aktīvi braukt).
Pirms šī brauciena biju 2x uz darbu aizbraucis un 1x uz Jūrmalu, un atpakaļ (50~ km pa asfaltu).

Braucina laikā jau pie 20km sāka kājas mazliet raut krampī :sweat_smile:
Viss brauciens bija tīri uz izdzīvošanu, knapi, bet izdevās! :partying_face:

P.S mums forumā ir kāds sporta stūrītis? Nesanāca īsti atrast…

11 Likes

nuuuu, mums bija mēģinājums kopīgi iet uz sporta zāli, tas laikam tāds vienīgais sporta stūrītis ;DD bet vispār vari uztaisīt topiku - man liekas būtu interesanti!

mēs visi varētu padalīties, kurš ar ko nodarbojas vai kas kam patīk, kādi sasniegumi utt. es piemēram tagad eju uz vingrošanu un baseinu, moš kāds kādā maratonā piedalās vai plāno to darīt

1 Like

Tā - kurš basens pašlaik ir vaļā? Visi mani baseini uz kuriem es gāju līdz augusta vidum ir ciet. Šo gribu pats uzzināt, vai ir alternatīva.

peldi daugavā starp aļģēm un un citām dranķībām kā īsts vīrs XD. Mosk superspējas dabūsi

es piem rīt pēc darba pa taisno laidīšu uz ķīpsalas pludmali ganjau

katru dienu vālēju ar kājām uz astoto stāvu darbā. gan kačāju kājas gan izvairos no lifta small talk

4 Likes

ā es uz ūdens aerobiku eju Olimpiskajā centrā, lielais baseins jā, ir ciet.

vooo - tas jau super nice + ja vēl paplunčājies, tad tāds daily exercise completed :clap:

1 Like

tu jau arī vari nākt uz aerobiku :grin:

Awkward Tv Show GIF by PotatoITV

Zinu, ka aerobika ir pat intensīva :smiley: Esmu bijis vienreiz - nu ne pa jokam. Bet man patīk peldēt taisnā līnijā - atslēgt prātu, klausīties sirdspukstos un tik sev teikt: “Peldi ātrāk, maita, lai aizmugurējais Tevi nepanāk”.

3 Likes

Biju uz miega slimibu centru bet aizbraucu uz nepareizo - __- jo nekārtīgi iecekoju mapu, filmēju corgi sunci trolejbusā :heart_eyes: tgd taisu nommojamo

easily distracted by dogs, eh :grin:

2 Likes

Man paveicās ar jumta apdzīvošanu pirms sākas dienas karstums

7 Likes

Karlsonu jau satiki? ;D

4 Likes

Nē, bet pašam par pārstiegumu radiators bija pilns ar kolorado vabolēm. Ne tur aug kartupeļi ne arī kādai bija kombinzeons un propelleris.

5 Likes

3 Likes

Meklēju miega centra pareizo adresi bet what tur kkads makšķernieku klubs or smth, aizgāju ārstēties tur un tgd esmu vesels pro makšķernieks

6 Likes

Neesmu nekromanceris, bet nolēmu šogad uzcelt vienu līķi

Nabags redzējis 10+ gadu sāls, sniega un smilšu un pēdējos 6 pavadījis man darba noliktavā izjaukts.

Tagad ir traka sāpe atrast visus nieciņus.

Pokemon GIF

7 Likes

Pēc skruvēm izskatas, vēŗts glābt. Nemaz nav tik traki aprūsējis. Sliktākais atrod lidzīgu un no 2 vienu. xd

Nuuuu… viņš ir redzams jau krietnas stundas remontā.
Ļoti daudz tīrīts un krāsots.

Jau samainīts:

Summary

Bremžu un pārnesumu troses un čaulas
Monobloks
Klaņi
Aizmugurējā kasete
Pedāļi
Stūres gultņi

Vēl jāpiepērk:

Summary

Aizmugurējā V bremze
Skrūve aizmugurējam pārslēdzējam.
Abas riepas ar kamerām.

Rāmis ir visai unikāls. Tikai caur image search atrodas pāris sen beigušies sludinājumi Polijā. Vismaz ir Shimano daļas kas daudz maz ir universālas.

1 Like

neizgulējusies, bet ar lielo lomu :joy::ok_hand:

2 Likes

Vakar vakarā ar Mi paspēlējām Uno Moomin, tik jaukas kārtis, un es daudz vinnēju🔥

10 Likes

Ja sanāks plānoju Uz Sigudlas vienības braucienu. :sweat_smile: