:o Paņēmi ko spicu?
Es datorus daudz nesapratotu vai zinātu kas ir spics un kas nav :D Bet laikam ir spics šis :D
lkm šis tik es nepirku bitē :D
Esmu lietojis pavecāku TUF modeli, nebija ne vainas, pat ja tas bija skaļš.
Ir diezgan labs.
Par to cenu ar parasto 3060? Nu nez.
Lol paskatījos cenu tajā saitā un es pirku rd electronis pa 250EUR lētāk :D Pa tādu cenu es pirktu tad citu kompi :D
@jua Ja tu paņēmi uz nomaksu ir ok, bet ja full price tad nav problēmu ja ir pārāk daudz liekās naudiņas.
Es ja ņemtu pa +/- tādu cenu bet lietotu tad https://veikals.banknote.lv/p/329568-gigabyte-aero-15-oled-xc-8de5450sp
ja jaunu +/- tādā cenā tad Tada nav
WUT, uz nomaksu labāk nekā uzreiz visu??? Wakanda bs is that? Nomaksai ir + %.
Nū ir vairaki faktori tam ko ir labak ņemt uzreiz un ko uz nomaksu
Kā piemērs +/- sakrāju naudu ir 1,5k ir jāmaksā par dzīvokļa īri un tml visu pārējo, BET gribu portjiku ja ņemšu uzreiz tur pa 1,3k un te pēkšņi mani atlaiž no darba/vai samaksā ļoti maz, kontā ir nedaudz par īri, samkasāju un pārējo un nafig es ņēmu portjiku jo viņš mani iedzena sarezģitā situācijā. Vot ja uz nomaksu tad kaut kā izķeperošos no šīs situācijas, ja nevajadzētu pārmaksāti tad visi ņemtu uz nomaksu.
Sk ir viens jauns kompis, ka jau viss jauns ir forša sajūta. Cik kas un kur tas nav tik svarīgi. Svarīgi protams saprāts.
Es piemēram, uz laptopiem skatos ar šķību aci, Man ieslēdzas tas ocd par temperturām, un daudz piemēri ir kad laptoptu cpu is meh at best.
Bitē tur cenas baigi uzgrieztas
Ok, tā nav runa par kopējām izmaksām, bet gan par to, vai tu vispār vari atļauties vnk nopirkt portatīvo. Es uzskatu, ka ņemt uz nomaksu jebko ir stulbi, sakrāj un nopērc. Ja nespēj sakrāt - značit ar naudu nedraudzējies un arī ņemt uz nomaksu nav tā labākā doma.
Es sakrāju naudu un tad pirku man nepatīk nomaksas :D
godīgi sakot pats neko neesmu ņemis uz nomaksu tikai tā dzirdējis šo to no ģimenes locekļiem, bija pašam ideja tikai televizoru ņemti uz nomaksu, bet pietiek ar veco.
Atkarīgs kā jau nu kuram ar tām temp. Savam ieliku kvalitatīvu termopastu (MX-6) un vēl neesmu dzirdējis dzesi uz pilniem apgriezieniem.
Tas jau visos sakarniekos, stabili var sagaidīt 10 līdz pat 50% uzcenojumu, bet tajā pašā laikā mazie interneta veikali arī bieži pārliecību nerosina.
Man patīk mazie, plānie portatīvie. Vairāk tīri internetam, video un drukāšanai. It īpaši energo efektīvie varianti ir zvēri. Apple ARM procesori ir iespaidīgi, neesmu pētījis vai Intel vai AMD jau ir noķēris tos energoefektivitātē. Varētu būt, ka vēl nav.
Ja vieta atļauj paņemt sev desktop pc kasti, es izbaudu lielā datora un mazā portatīvā kombo. Man līdz šim arī nekad nav bijusi nepieciešamība spēlēt lielas spēles kaut kur pa ceļam.
Visādi gadās. Protams, ja nevari nekādi sakrāt vajadzīgo summu, tad varbūt tu nevari atļauties to mantu. Bet nu arī gadās tā, ka vajag mantu, bet tieši tajā konkrētajā brīdī nav vajadzīgais cipars. Viens vai divi lielie veikali piedāvā arī bezprocentu īstermiņa nomaksu. Pats pa sevi, ja neatmaksāsi noteiktajā termiņā, tevi tur paņems priekšā.
Tur jau arī atkarīgs cik agresīvu ventilatora profilu uzlicis ražotājs. Esmu bakstījis kompjus, kas ir gatavi ilgi cepties un tādus, kas pēc sajūtas, uzreiz slēdz iekšā pa pilnam ventilatoru.
Eternally based.